Незабавен тест: Размерът на кутрето казва всичко за вас

Интересна и понякога неочаквана информация за характера на човек може да се извлече, като се обърне внимание на дължината на малкия му пръст, спрямо безименния. Това е незабавен психологически тест, базиран на тази черта.

Ръцете са незаменима част от тялото. С тяхна помощ всеки ден правим хиляди неща, общуваме, опознаваме се, ръкопляскаме, свирим на различни музикални инструменти, спортуваме и т.н. Не напразно има израз, за случаите, когато не се справяме с нещо - „като без ръце", или – "с две леви ръце“. Но това не е всичко. Ръцете на човек могат да разкажат много повече за неговия характер.

Важна информация за човек може да бъде събрана, като се обърне внимание на дължината на малкия пръст, спрямо безименния. Погледнете внимателно малкия си пръст и разберете към кой тип принадлежи: 1, 2 или 3. И така:



Първи тип. Ако дължината на малкия пръст не надвишава нивото на първата линия на безименния пръст, това показва, че собственикът на пръстите е балансиран човек. Този човек проявява склонност към ред, спокойствие и миролюбие. Той подсъзнателно избягва хаоса.

Стреми се всяко нещо да е на мястото си, но далеч не е педант или скучен перфекционист. Единственото нещо, което може да го вбеси, е липсата на баланс в живота. Човек с тази конфигурация на дланта е емоционално, сексуално и интелектуално балансиран.

Мислите му са спокойни, решенията - претеглени, мнението му се основава на сериозен анализ. Преди да изрази мнението си, той ще обмисли и претегли всичко внимателно. Неговата вътрешна увереност е резултат от дълбокото разбиране на своята личност.

Здраве:
Този тип хора имат здрав далак и стомах. Въпреки това, има вероятност да страдат от депресия.

Втори тип. Малкият пръст стърчи точно над първата линия на безименния пръст. Какво показва това? Такъв човек винаги дава повече от това, което евентуално се изисква от него при определени обстоятелства. Това важи и за професионални дейности, и за личен живот, и за романтични отношения. Този човек прави това по собствено желание, а не по принуда. На човек от този тип може безопасно да бъде му поверена на всякаква тайна. Умее тактично и деликатно да борави с поверената му информация.

Стриктно се придържа към собственото си мнение. И не е лесно да го разубедиш. Но очаква справедливост от околните. Да, той дава на хората любов и щедрост по собствена воля, но все пак иска да получи доброта в замяна. Той няма да го иска пряко, а ще чака в дълбините на душата си добри отношения. Притежаващият такава длан несъзнателно достига до онези, които виждат душата му и го приемат такъв, какъвто е.

Здраве:
Този тип също има здрав далак и стомах. Но неуморната му решителност може да го доведе до стрес.

Трети тип.
Тази група хора е обединена от къс малък пръст, който не достига първата линия на безименния пръст. Собственикът на такава черта на дланта е доста емоционален, чувствителен и твърде податлив на болка, когато е причинена от онези, на които се доверява докрай най-много. Този човек без колебание е готов да остави настрана делата си, за да се притече незабавно на помощ на някого.



Ако допусне някого в душата си, това е за цял живот. Ако бъде предаден от него или действа противно на очакванията му, това му причинява сериозна болка. Но такава чувствителност позволява на човек от третия тип да разбира по-добре емоциите на другите, да се поставя на тяхно място. Той дава на хората топлината на душата си и тези прекрасни качества привличат към него всеки, който се нуждае от добротата и човечност, от грижа.

Здраве
. Съществува риск от храносмилателни разстройства, така че е полезно да си следи храненето и да пие достатъчно вода.

Четете още:
Ето защо на някои мъже им се раждат само дъщери