Автор
Ева Григорова

Никога няма да познаете на колко години е тази секси баба

Днес обръщаме поглед към една дама, която нагледно доказва, че възрастта е просто цифра. Тя е популярен инфлуенсър в Инстаграм с хиляди последователи и с визия, която може да засрами дами наполовината на възрастта ѝ. А каква е тя ли? 64 години!

Въпреки че мнозина от последователите на блондинката не вярват, че това е реалната ѝ възраст, тя се кълне, че не лъже за годините си.

А каква тайната на младоликата ѝ визия? Вижте в следващите редове:

На първо място 64-годишният инфлуенсър призова да се спортува редовно и да се пие много вода. Освен това тя препоръчва да се спи от седем до девет часа на нощ.

View post on Instagram
 

Друго основно е изключването на преработените храни и рафинираната захар. Непрепоръчителни са и млечните продукти и особено прясното мляко. "Вместо него, опитайте млека от овес, бадем или кашу... вкусни са", споделя Инстаграм звездата.

Важна е и хидратацията на кожата, както и използването на слънцезащита. Медитацията, техниките за релаксация, както и поддържането на ума активен също са ключ към добрия външен вид.

И не на последно място - наслаждавайте се на живота! Забавлявайте се и се смейте... усмивката е един от най-добрите продукти против стареене, категорична е чаровната дама.

Четете още: Тази инстаграм блогърка ще ви спука от смях: имитира шантави дрехи от висшата мода и прави дизайнерите за резил (Видео)

View post on Instagram