Никол Кидман с разтърсваща изповед за последния ѝ филм

Никол Кидман е сред любимките на Холивуд, доказали таланта си на великолепен артист през годините. Тя с лекота може да се превъплъти до съвършенство както в образи на невинни крехки девойки, така и в такива на фатални секси жени.

Самата Никол неведнъж е споделяла, че именно възможността да играе най-различни роли, е част от чара на професията ѝ.

View post on Instagram
 


Играта ѝ е брилянтна, а това за пореден път го доказва ролята ѝ в последния ѝ хитов сериал "Отмяната". И филмът, и превъплъщението на Кидман в него бяха приети от зрителите и критиката с удивителен възторг.

Оказва се обаче, че зад изключително добрата и качествена игра на Никол стоят часове и дни на сериозна подготовка, която довела актрисата до прага не само на физическото, но и на емоционалното и психическо изтощение.

Самата тя споделя в скорошно интервю пред Марк Марон за състоянието си, в което изпаднала непосредствено след края на снимките.

Независимо от факта, че финалът на филма не се понрави на повечето злители, истината е, че "Отмяната" е един от най-добрите сериали за момента. И за да е такъв, това със сигуност се дължи до голяма степен на героинята на Кидман - Грейс Фрейзър.

View post on Instagram
 


Пред водещия актрисата разкрива, че някои сцени в "Отмяната", както и в "Малките големи лъжи", са оказали силно въздействие върху психическото и физическото ѝ здраве. В някои моменти Никол толкова силно е успяла да влезе в образа, че се почувствала отдалечена от собственото си тяло, трябвали ѝ няколко минути, за да си спомни коя е и какво прави.

Признава още, че посвещението ѝ в ролите било толкова дълбоко, че понякога наистина ѝ се е налагало да се връща към себе си.

View post on Instagram
 

Кидман разказва още, че по време на снимките на "Отмяната" се е разболяла. "Бях зле цяла седмица, имунната ми система не можеше да различи актьорството от реалния живот", казва актрисата. Макар и с много опит, Никол все още не може да излезе от роля, споделя още тя. Свършва един снимачен ден, връща се вкъщи и продължава да мисли за своята героиня, какво трябва да се снима, знае ли си думите, какво иска да направи и как.

За щастие днес актрисата се чувства превъзходно и възстановява мислите си далеч от снимачната площадка.

Никол се е отдала само на отдих и заслужена почивка. Разходките сред природата са сред любимите ѝ занимания, когато не е на работа. Те ѝ помагат да възвърне силите си, които ще ѝ трябват за следващите ѝ проекти, споделя още тя.

View post on Instagram
 

Четете още: Димитър Маринов разказа за работата с Дензъл Уошингтън - вижте какви условия е имал звездният актьор