Нашето момиче – Нина Добрев, не е от звездите, които ежедневно споделят кадри в социалните мрежи от личния си живот. Все пак, за радост на феновете ѝ, от време на време и канадската актриса с български корени благоволява да разкрие някой и друг момент от ежедневието си на профила си в Инстаграм.



Рядко сме виждали досега Нина в компанията на новия ѝ избраник, но все пак вече знаем кой е той. Както скоро ви писахме, става въпрос за Грант Мелън – холивудски сценарист и режисьор, с когото звездата от „Дневниците на вампира“ се среща от началото на годината, а през месец май двамата позираха за снимки на кинофестивала в Кан.

View post on Instagram
 


Този път обаче Нина дърпа завесата на интимните си преживявания повече от всеки друг път. Само преди броени часове актрисата сподели фотоси от екзотичната си ваканция на Хаваите, на които тя и Грант демонстрират близост, каквато не бяхме виждали досега.

View post on Instagram
 

За дестинация на своята романтична почивка влюбената двойка е избрала Мауи – вторият по големина от Хавайските острови.

Снимките красноречиво говорят, че двамата са лудо влюбени и се наслаждават като малки деца на слънцето и водата, и най-вече - на компанията си един на друг.

View post on Instagram
 


Добрев не за първи път доказва, че е в страхотна форма, което безспорно дължи най-вече на активния си начин на живот.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четете още: Нина Добрев показа новото си гадже в Кан