Нов кралски рекорд: Няма да повярвате колко пари има в сметката на принцеса Шарлот

18 октомври 2021 | 13:39
9585
2
снимки: Getty Images
2

Единствената дъщеря на принц Уилям и Кейт Мидълтън, принцеса Шарлот, постави нов рекорд. Официално тя е най-богатият наследник на кралско семейство в света. В момента състоянието ѝ възлиза на близо 5 милиарда долара - сума, с която никой толкова млад наследник не може да се похвали.

 

Братята ѝ Луи и Джордж също разполагат с впечатляващи финансови възможности, но тя определено ги превъзхожда. 

Синът на принц Хари и Меган Маркъл също не е за ожалване, като неговото състояние е оценено на почти 30 млн. долара. Въпреки че родителите му избраха да се откъснат от кралското семейство, а той така и не получи титлата "принц". 

кейт мидълтън, принцеса шарлот, принц джордж

С внушителната сума от 5 млрд. долара, Шарлот оглавява класацията не само за най-богато дете на кралски особи, но и изобщо за най-богатите деца на известни личности в света. Веднага след нея се нареждат Блу Айви, дъщерята на Бионсе и Джей Зи и братът на принцесата на Кеймбридж - принц Луи. 

Мнозина допускат, че до голяма степен състоянието на Шарлот се дължи не само на произхода ѝ, но и на факта, че майка ѝ Кейт е сред най-влиятелните членове на британското кралско семейство. Те дори наричат това явление "Ефектът на Кейт Мидълтън". И тук е моментът да споменем, че херцогинята на Кеймбридж дава отличен пример като майка, защото облича Шарлот, Джордж и Луи в изключително стилни дрехи, но на едни от най-известните бюджетни марки. А знаем, че стилът невинаги е въпрос на пари. Шапки долу за прекрасната мама Кейт!

принцеса шарлот

Четете още: Да служи на армията или на любовта - голямата дилема в живота на принц Уилям

Още по темата

Коментари

2
  30 октомври 2021 | 19:49 отговор
 

 
1 Chanda
  19 октомври 2021 | 12:27 отговор
 

член канчает фото пизды вблизи

 

Добави Коментар

Най-четени