Новата любов на Брад Пит - пълно копие на Ирина Шейк (снимки)

Изглежда, че занапред все по-често ще чуваме името на модела Никол Потуралски, след като стана ясно, че тя е новата любима на вечния секссимвол Брад Пит.

И днес русокосата красавица присъства в медиите, но този път по по-различен, професионален, повод. Тази седмица тя участва в дефилето на гиганта Hugo Boss в Милано и бързо, бързо след шоуто побърза да сподели снимки в Инстаграм. Никол не скри вълнението си от факта, че тя е била сред избрани хубавици да представят новата колекция на легендарната марка. Към публикацията моделът сподели, че благодари на Hugo Boss за възможността да заблести на тяхното дефиле и отбеляза, че шоуто е било перфектно.

View post on Instagram
 


Но освен 27-годишната Потуралски, на подиума се появи и друга звездна красавица, която обожаваме – Ирина Шейк. А по-наблюдателните фенове откриха един много любопитен факт. Оказа се, че двете момичета имат безумно голяма прилика помежду си. Вижте ги само:

View post on Instagram
 


Шейк и Потуралски си приличат не само по чертите на лицето и цвета на очите, те дори имат сходно излъчване. Нищо чудно в скоро време Никол да получи прозвището „Новата Ирина Шейк“.

Четете още: Това е прекалено! Мегз шмърка в тоалетната, зарината в боклуци (снимки)