Автор
Woman.bg

Нови шокиращи разкрития: Даяна първа предала Чарлз

Темата за брака на принц Чарлз и Лейди Даяна не спира да вълнува света, дори над 20 години след смъртта на любимата принцеса. Като основен виновник за разпада на отношенията им без никакво съмнение винаги се е сочила Камила Паркър и отношенията й със сина на кралица Елизабет Втора. Сега обаче на повърхността излиза коренно различна версия.

Според Алън Питърс, бивш охранител на двойката, лейди Даяна е тази, която първа изневерява. Питърс твърди, че Чарлз започва да се среща отново с Камила (те се познават отпреди брака му с Даяна), след като открива, че тя има връзка с бодигарда си Бари Манаки.

View post on Instagram
 

Питърс е всъщност човекът, който информира принца за аферата на жена му.

Неговите думи потвърждават версията на Джонатан Димбълби, автор на биографията на принц Чарлз, публикувана през 1994 г. Според него принцът и Камила подновяват отношенията си през 1986 г. Манаки пък става бодигард на Даяна през 1985 г., като аферата им започва същата година. През 1986 г. той е преместен на друга служба, а една година по-късно умира при мистериозен пътен инцидент. Даяна винаги е смятала, че внезапната му смърт не е случайна, припомня „Дейли мейл“.

View post on Instagram
 

“Първо забелязах, че поведението й се променяше, когато Манаки бе наоколо. Затова реших да говоря с нея“, разказва Питърс. Първите 20 минути тя отричаше, но след това ми каза точно какво се случва и призна, че има връзка с Манаки. Впоследствие бившият охранител разказва и на принца за изневярата на жена му.

View post on Instagram
 

Питърс обаче е на мнение, че в драмата няма злодеи, а всички са жертви. „Чарлз бе подложен на огромен натиск да се ожени, а Даяна стана жертва на целия процес“, твърди бившият охранител.