Ново 20: Хари ще се върне в Англия и ще обядва с кралицата

08 юни 2021 | 13:47
2886
6
снимки: Getty Images
6

Отношенията между членовете на британското кралско семейство се оказаха изключително динамични в последно време. След като херцозите Меган и Хари нападнаха публично роднините си на Острова и обясниха подробно защо са решили да заживеят далеч от тях, днес изглежда, че враждата, която се бе зародила помежду им, е на път да бъде преодоляна.

През уикенда научихме, че Меган е родила второто си дете от принц Хари и стана ясно, че дъщеря им Лилибет е кръстена не на кого да е, а на самата кралица Елизабет Втора, както и на покойната си баба принцеса Даяна. И макар мнозина да определят този жест към Нейно Величество като чиста проба подмазване, той може да се окаже първата стъпка към мира в кралското семейство. Днес пък научихме от западните медии, че Хари обмислял, ако някога му се роди дъщеря, да я кръсти точно на нея, много преди да срещне Меган. И ето, че желанието му вече е осъществено, а Елизабет е знаела от години, че ако по-малкият ѝ внук има момиченце, то ще носи нейното име един ден. 

кралица Елизабет Втора

Според кралски експерти около кралството се носи слух, че Нейно Величество е решила да направи още една крачка към стоплянето на отношенията с Меган и Хари, като е отправила покана към тях за обяд, когато пристигнат във Великобритания. И всъщност това може би ще се случи много, много скоро, защото на първи юли предстои да бъде открита статуята в памет на принцеса Даяна и херцогът на Съсекс ще присъства на събитието, противно на слуховете, които се носеха през последните седмици. Те бяха породени от възможността Меган да роди точно около тази година и експертите бяха убедени, че Хари ще предпочете да бъде до съпругата си в този важен момент. Но ето че бебе номер 2 вече е факт и вероятността принцът да се завърне отново във Великобритания, е наистина голяма. 

И този път принцът ще трябва да пристигна 10 дни преди събитието, да бъде подложен на тест за коронавирус и да прекара карантината си в имението Фрогмор, както направи за погребението на принц Филип. Приближени до Хари споделят, че той ще направи всичко възможно да присъства на откриването на статуята на майка си и да ѝ отдаде почит заедно с брат си Уилям. Мнозина таят надежда, че споменът за Даяна, споделената тъга и подкрепата, която са си оказвали двамата през годините, ще изглади тежките пререкания помежду им. 

Меган Маркъл, принц Хари

А колкото до отношенията между кралица Елизабет с Хари и Меган - според експерти Нейно Величество е отправила покана за обяд към тях малко преди раждането на Лилибет. Но вероятно херцогинята на Съсекс ще остане в Калифорния до новородената си наследница. Хари от своя страна ще има шанса да поговори с баба си и да бъде постигнато споразумение между двойката и останалите членове от фамилията. 

Четете още: Най-красивата снимка: Никол Божинова показа как татко Валери я прегръща


Още по темата

Коментари

6
  09 юни 2021 | 10:54 отговор
 

Отива на БАБСНАБ

 
5
  09 юни 2021 | 02:57 отговор
 

хари и меган са пълни боклуци.

 
4
  09 юни 2021 | 02:49 отговор
 

хари и меган са пълни боклуци.

 
3 Свен
  09 юни 2021 | 00:35 отговор
 

Камък ми падна от сърцето направо.

 
 
М
09 юни 2021 | 02:48

ха ха ха

2
  08 юни 2021 | 18:04 отговор
 

GARBAGE

 
1 голямото подмазване
  08 юни 2021 | 14:57 отговор
 

но толкова емисии за един обяд - не е интересно

 

Добави Коментар

Най-четени