Автор
Woman.bg

Някога са им се присмивали, а днес са звезди. Кои са те?

Всички си имаме травми от училищните години, а звездите не правят изключение. Днес те може да са секссимволи и светът да е в краката им, но някога и те са били обект на подигравки и обиди.

Те често са били критикувани заради външния си вид и вероятно тогава никой не е предполагал в какво ще се превърнат един ден. Нека видим кои са някогашните грозни патета, за които милиони умират днес:

Скарлет Йохансон

Днес може да е една от най-скъпоплатените актриси и мокрият сън на всички мъже по света, но в училище е била просто едно слабичко момиче с твърде дебели устни. Именно заради тях по-късно тя се превръща в секссимвола, който е сега.

Дженифър Гарнър

Типичното "грозно пате", което се превърна в красив лебед. В училищните си години Дженифър съвсем не е била тази красавица, която е днес. Със сигурност съучениците, които са ѝ се подигравали тогава, днес съжаляват за отношението си към нея.

Марго Роби

Някога Марго Роби е било тихо и свито момиченце с шини и очила, което е понасяло немалко подигравки.

Крейг Дейвид

Какво си представяте, когато чуете името Крейг Дейвид? Тъмнокож красавец с перфектно изваяно тяло? Е, много преди да се превърне в секссимвол, Крейг е бил доста пълно и не чак толкова очарователно момче.

Деми Мур

Преди време актрисата издаде книга, в която споделя, че е била изнасилена, когато е била само на 15. Училищните ѝ години не са били никак розови, тъй като е била обект на подигравки и от страна на съучениците си.

Кейт Мос

Тийнейджърските години са били тежък етап и за Кейт Мос. Родителите ѝ се развеждат, когато е на 13, а съучениците не спират да ѝ се подиграват заради външния ѝ вид. Кой да подозира, че много скоро Кейт ще се превърне в олицетворение на красотата и сексапила?

Матю Луис

Една от звездите в поредицата за Хари Потър, които посветиха детството си на снимачната площадка. Матю бе в ролята на невзрачния Невил и определено не успя да спечели симпатиите на публиката. В училище също не е бил от харесваните момчета, но ето че днес е изгарящо секси.

Меган Фокс

Меган стартира кариерата си на модел, когато е само на 13, но малко преди това е била доста невзрачно момиченце. Можете ли да си представите, че тази съвършена жена е била обект на подигравки в училище?

Чанинг Тейтъм

Може да звучи абсурдно, но и Чанинг Тейтъм не е бил сред харесваните момчета в училище.

Дуейн Джонсън

Кой ще посмее да си подиграва на Скалата днес? Е, някога е можело.

Четете още: Алекс Сърчаджиева изригна: Девет месеца, Иване! Ужасяващо е!