Главно действащо лице в днешния ни мматериал е една дама на име Елис Васкес. Тя пленява със секси излъчване и естествен чар и колкото и да е трудно за вярване е на цели 40 години.

Да, правилно прочетохте - 40. Несъмнено Елис не изглежда на повече от 25, но фактите са съвсем различни и истината е, че тя дори е горда баба на три внучета.

Елис ражда първото си дете едва на 16. След няколко години става майка за втори път и младостта ѝ преминава в грижи за наследниците. Затова сега тя се опитва да навакса изпуснатите моменти. Може би и поради тази причина решава да отпразнува юбилея си в Лас Вегас.

Партито е пищно и шумно и дори включва посещение на стрийптиз бар.

View post on Instagram
 

Елис признава, че редовно и се случва да излиза и да се весели по подобен начин, чество в компанията на по-млади и непознати жени и мъже, които по нейни думи са фрапирани, когато разберат възрастта ѝ.

"Редица пъти не са ми вярвали на колко съм и се е налагало да показвам личната си карта, за да видят, че не се шегувам", признава тя.

Васкес обаче е искрена, че дължи младежката си визия не само на добър ген, но и на пластични операции, като разкрива, че е похарчила около 60 000 долара, за да запази младежкия си вид.

View post on Instagram