Автор
Весела Георгиева

Няма да повярвате какво прави Уилям за Кейт, когато останат насаме!

Списание People посвети корица на Кейт Мидълтън, а от близък до херцогинята източник става ясно как се променя животът ѝ с наближаващия ѝ 40-ти рожден ден.

Източник на списанието разказва, че съпругата на принц Уилям „разцъфва“.

„Тя постигна собствено развитие“, твърди приятел на Кейт, която все повече се подготвя за ролята си на бъдеща кралица консорт.

View post on Instagram
 

Освен че поема повече служебни ангажименти след оттеглянето на принц Хари и Меган Маркъл, както и заради отменените ангажименти на кралица Елизабет Втора напоследък, херцогинята на Кеймбридж се опитва да прекарва максимално време с децата си.

Уилям и Кейт поставят на първо място ролята си на родители на 8-годишния принц Джордж, 6-годишната принцеса Шарлот и 3-годишния принц Луи.

View post on Instagram
 

Приближен на херцогинята споделя пред People за мил жест, който съпругът ѝ прави за нея, след като трите им деца си легнат.

„Уилям обикновено носи на Кейт джин с тоник“, твърди източникът. „Те се грижат един за друг, но по различни начини.“

Двойката се грижи сама за децата, казват още техни приятели - от това да ги изпратят на училище до това да им позволяват да спорят какви песни да слушат по време на закуска.

„Кейт обича да води обикновен живот“, казва източник на People. Кейт „ръководи нещата у дома с децата и графиците“, казва нейна приятелка.

Херцогинята е „все по-впечатляваща с течение на времето“, твърди източник, близък до кралското семейство, като добавя още: „Тя е фокусирана жена и професионалист.“