Нямате място на моя балкон: Кралицата поряза жестоко Меган и Хари по случай юбилея си

Кралица Елизабет Втора ще отбележи 70-годишния си юбилей от възкачването си на трона в началото на юни. Грандиозното събитие ще продължи цели 4 дни, като Нейно Величество ще уважат едни от най-легендарните изпълнители в попмузиката. Елизабет Втора е първият британски монарх, който е оглавявал страната за цели седем десетилетия и на пръв поглед това е събитие, което никой от кралската фамилия дори не би могъл да си помисли да пропусне. Само че има членове, които не са никак добре дошли на празника на кралицата.

Вероятно вече се досещате, че това са кралските аутсайдери принц Хари и Меган Маркъл, които направиха всичко възможно, за да бъдат зачеркнати от семейството, както и от цяла Великобритания. И дори на юбилея на Елизабет не са никак добре дошли. Всъщност, херцозите на Съсекс няма да имат правото да застанат на величествения балкон до нея заедно с останалите кралски наследници.

Това стана ясно, след като от двореца отправиха специално съобщение, което в деликатна форма пояснява, че няма да видим Меган и Хари до Уилям, Кейт и кралицата. Според него, единствено кралските особи, които към днешна дата поемат ангажименти от името на Нейно Величество. А знаем, че херцозите на Съсекс отдавна се оттеглиха от статута си на работещи за кралската фамилия членове на семейството.

Дали Меган и Хари обаче изобщо ще летят до Лондон по случай юбилея на кралицата? Това ще разберем съвсем скоро.

Четете още: Тя продаде любовта! Албер платил на Шарлийн 12 млн. евро, за да му бъде съпруга