Автор
Woman.bg

Обзалагаме се, че не можете да познаете коя е дамата до Наоми

Ябълката не пада по-далеч от дървото, за това именно са доказателство Наоми Кембъл и майка й. Да, прочетохте точно, на снимката една от най-известните моделки в света позира заедно с жената, която я е родила. И двете изглеждат изумително за възрастта си. Наоми е на 47 години, а майка й Валери Морис на 66.

Двете се появиха прегърнати на червения килим на Fashion Awards. Майка и дъщеря бяха избрали черното като основен цвят на тоалетите си и изглеждаха изключително елегантни.

Валери Морис е родена в Ямайка и по професия е танцьорка. Преди години в интервю за Опра Уинфри Морис призна, че чувства угризения, че е било необходимо да оставя Наоми като дете на други хора, които да се грижат за нея, за да преследва по-добро бъдеще за двете. Кембъл отговори, че напълно разбира жертвите, които е трябвало да направи майка й в името на кариерата.

В началото на годината самата Ноами разкри, че обмисля сериозно да стане майка. "Мисля затова да имам деца постоянно, но с развитието на науката мисля, че мога да го направя по всяко време." - сподели тя.