Автор
Woman.bg

Официално: Парис Хилтън и Картър Рийм минаха под венчилото!

Една от най-звездните сватби на годината вече е факт. Парис Хилтън и избраникът й бизнесменът Картър Рийм минаха под венчилото на пищна церемония в луксозно имение в Лос Анджелис вчера, 11 ноември. 40-годишната Парис съобщи голямата новина с публикация в Инстаграм. Под първата си сватбена снимка, на която тя е с великолепна рокля на Oscar de la Renta, милиардерската наследница написа: “Моето завинаги започва сега”, с хаштаг #JustMarried и #ForeverHiltonReum.

View post on Instagram
 

Тържественото събитие се проведе в имението на покойния дядо на Парис в Бел Еър, а сред свидетелите на размяната на клетвите бяха Ким Кардашиян, Ема Робъртс, Ашли Бенсън, Рейчъл Зои и др. Сватбата ще продължи цели три дни.

Засега обаче повече снимки от грандиозното събитие няма. Очаква се богатата наследница да смени много рокли, а ние тръпнем в очакване да ги видим!

View post on Instagram
 

Въпреки че младоженците са интимно обвързани от 2019 г., те се познават повече от десетилетие. За годежа си съобщиха през февруари тази година.

View post on Instagram
 

И двамата споделят, че пандемията им е помогнала да преоткрият много неща един за друг. “Ковид ускори толкова много неща. Като човек, който непрестанно пътуваше, аз имах шанса да си остана у дома и да преразгледам важните неща за мен. Времето, прекарано с Картър, е дар”, споделя милиардерската наследница.

“Имах невероятната възможност да опозная Парис във всекидневието ни и няма как да съм по-развълнуван и щастлив от възможността да имам такава жена и партньор в живота”, ласкае я предприемачът.