Оперната ни звезда Соня Йончева разгорещи мрежата с тези снимки

31 януари 2023 | 12:58
11555
1
Инстаграм
1

Освен сопрано номер 1 на класическата сцена, Соня Йончева е и най-сексапилно изглеждащата прима.
 

Между премиерите си на Федора и на Норма в Метрополитън опера в Ню Йорк, тя се отдаде на слънчева карибска ваканция далеч от студа в Голямата ябълка.

Тя изпрати слънчев поздрав на своите последователи в Инстаграм, а те я засипаха с пожелания. Повечето фенове на сопраното коментират, че напълно заслужава "открадната" почивка и й пожелаха да се наслади на слънцето.

От 28 февруари Йончева има натоварен месец в Метрополитън опера, където изпълнява една от емблематичните си роли – Норма. Под диригентството на маестро Винченцо Бенини тя ще има 7 представления до 25 март.

Постановката продава абсолютно всички билети още от първото си изпълнение през 2017 година. А зрителите страдат, ако Йончева не е на сцената.


Коментари

1
  31 януари 2023 | 20:22 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3500 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени