Автор
Woman.bg

Оригинален подарък? Ето кои са 5-те правила за успешен избор

Всички обичаме да получаваме подаръци, но колко от нас ги бива в избирането? Ако имаше формула за успешен подарък, добре. Например: време прекарано в избор, което делиш на похарчената сума и после умножаваш с коефицент „благодарни усмивки“ на трета степен...

Само че такива формули няма. Подаряването е емоция, а там математиката си няма работа. Освен това е много личен жест, защото самият подарък говори много за този, който го избира и поднася. Когато подарявш може да подходиш стандартно, да купиш нещо така междудругото или пък да вложим доста старание и сърце. Зависи от теб.
При всички случаи никой не иска да го свързват с нещо старомодно, безполезно и клиширано. Затова виж чеклиста на подаръка от ново поколение, с който да блеснеш следващия път.

1. Първо и много важно условие - подаръкът трябва да вълнува и да носи послание. Това автоматично го вади от шкафа с вещите и му отрежда място в сърцето и спомените. Другият път, когато се спреш на поредната вещ, си спомни, че за същата сума може да подариш издигане с балон, например. Кое ще развълнува повече твоя човек?

2. Подаръкът от ново поколение е оръжие срещу рутината - той трябва да извади човека от всекидневната мелачка между работа и отговорности и да го накара да мечтае, да опита вкуса на ново преживяване. И, не, - не е нужно да асоциираш преживяването с адреналин за смелчаци. Има десетки предизвикателства към душата, за които няма нужда да скачаш, да се мокриш и летиш. Като арт занимание на уютно място, релакс на хубаво място, ново хоби.

3. Новото поколение подаръци е отворено към споделяне. Забравяме за шаловете, портфейлите и парфюмите. Вече сме на друо ниво – преживявания! Те не са самотно занимание и вървят с компания. Но дори и да си сам, учейки се да яздиш или свириш, пак си я има тръпката да разкажеш и споделиш емоцията от преживяното.

4. Подаръкът от ново поколение не ограничава, а дава свобода – човекът сам да избере времето, мястото, приключението. С един ваучер за преживяване може да направиш всичко, така че да следваш собствения си ритъм.

Специалният коледен тубус и ваучер за подарък - преживяване

5. Оригинален, но без излишни претенции – успешният подарък трябва да е оригинален, особено, ако ще го поднесеш по време на голямо парти и голяма компания. Кой не иска да блесне, казвайки небрежно: „Избрах ти преживяване, искам да си щастлив и да гребеш от живота с пълни шепи“.

Сигурно всеки е „подарявал“ пари в плик или гифт карти, заредени със сума, но в този подход липсва онзи личен момент В плик или без плик – неудобството да приемеш или да подариш пари съществува. Бързаш да го подадеш, без особени церемонни, сякаш на челото ти пише: Не намерих и минута време за теб“.

Има по-елегантна алтернатива - да подариш преживяване от най-богатата платформа за преживявания Gift Tube. Ще харесате красивата им опаковка – цилиндрична кутия, в която изпращат ваучера, в който си добавил думи към получателя. Опаковката на Gift Tube е от рециклиран картон и за нея не е отсечено нито едно дръвче. Да, може да е нещо дребно, но е важно всички да правим малки стъпки.

Ако искаш да подариш доза щастлив адреналин в иначе пренаситения ни с предмети живот, разгледайте портфолиото на gift-tube.com:

- Арт и хоби подарък за по-артистичните
- Дегустация – преживяване за сетивата
- Масажи и спа за колегата, който има нужда от почивка!
- Екстремно преживяване за авантюристите

(платено съобщение)