В момента Орландо Блум е в очакване на първото си дете с Кейти Пери, но за съжаление, този щастлив период е съпроводен и с трагично събитие в живота му. Актьорът съобщи, че се е сблъскал със смъртта и любимото му куче Майти е починало.

Преди седмица домашният Орландо беше изгубил домашния си любимец, а тази сутрин обяви в профила си в Инстаграм, че животинката се е пренесла в небесното царство. Актьорът преживява изключително тежко загубата на Майти, заради което е татуирал и името на гърдите си.

View post on Instagram
 

Дни по-радно Блум не губеше надежда, че кучето ще бъде намерено и дори бе обявил щедро парично възнаграждение за този, който го открие. През уикенда папараци са го забелязали как актьорът търси Майти по улиците, но уви, без успех. Едва вчера е била намерена каишката на кученцето. Бременната Кейти Пери също се е включила в издирването на животинката.

Когато съобщи за смъртта на Майти тази сутрин, Орландо написа и изключително мило обръщение към починалото си другарче:

View post on Instagram
 

"Измина цяла седмица, в която плаках повече, отколкото смятах, че е възможно. Преживях истински катарзис, но и се пречистих. Обърнах всеки камък по улиците, пълзях по всички дупки, гледах по пътищата претърсих всички дворове и рекички. Отделно две кучета направиха всичко възможно, за да открият Майти.

Аз съм истински благодарен, че тази животинка ме научи, че любовта е вечна и най-важното нещо е предаността.

Сигурен съм, че Майти се е оглеждал за мен, подсвирквал си е и е знаел, че правя всичко възможно, за да го открия. Той беше нещо повече от спътник в живота ми. С него имахме много силна душевна връзка, която ми вдъхваше сигурност. Толкова съжалявам, Майти, обичам те!"

Четете още: Кание пак избухна: Искам развод, откакто Ким се срещна с Мийк Мил