Модните тенденции се идват, отминават и пак се завъртат. И за да сме в крак с модата не само що се отнася до дрехите и цялостната ни визия, ще е добре да пренесем актуалните трендове и у дома.

Много често това, което прави интериорът в нашия дом модерен и стилен, е именно неговата уникалност, а не следването на всички модни „правила“. В този случай обаче ще обрънем нещата и ще ви покажем как може да внесете цвят и стил според сезона и модни тенденции.

Син и зелен интериор:

Студените цветове правят малката стая по-голяма и създават хладна, релаксираща среда.

Напомнящ за небето и водата, синьото в интериора на дома, говори за един спокоен и уравновесен характер.

Зелените, сините и виолетовите тонове създават изтънчена атмосфера и са подходящи за стаи с южно изложение с много естествена светлина.



Жълт интериор:

Хората, които използват жълтия цвят за интериора на своя дом са интелигентни и авантюристично настроени и ценят много своята свобода.



Лилав интериор:


Тъмнозеленият цвят, а също и тъмно лилавите нюанси са идеални за декора на дома, когато искате да внесете спокойствие у дома.

Тези цветове са изпълнени с мистерия, те са „сериозни“ и „дълбоки“ цветове, идеални за човек със смел характер и ексцентричен начин на мислене.



Червен интериор:

Червеното е цветът на страстта. Хората, които избират червения цвят за интериора на своя дом са отворени към външния свят, по принцип са оптимистично настроени и влагат страст във всичките си начинания.