Откога го чакаме: Ето какво сподели Адел на Опра по време на интервюто!

15 ноември 2021 | 12:19
8476
0
снимки: Getty Images, Instagram
0

Болката от липсата на детето, сложните отношения с бащата, болезненият развод, музиката. Това бяха темите в дългоочакваното интервю на Адел при Опра Уинфри. Трогателният разговор бе излъчен по Си Би Ес през уикенда и включваше и предварително записан двучасов специален концерт на британската певица в обсерваторията Грифит в Ел Ей,  на който са присъствали много знаменитости, сред които Гордън Рамзи, Елън Дедженеръс, Мелиса Маккарти и др.

Пред известната американска водеща Адел бе откровена, че се е почувствала много объркана, след като разбрала, че разводът с бившия й вече мъж Саймън Конецки е неизбежен. „Просто го казах. Не съм щастлива. Не живея. Просто се нося по течението“, казала Адел на свой приятел. 

Най-трудната част била да обясни раздялата на сина си Анджело. „Трябваше да му обясня, че обичам баща му, но не съм влюбена в него“, споделя Адел.

33-годишната певица признава, че Саймън все още е важна част от живота й, че го уважава много и че са големи приятели. Те продължават да прекарват време заедно с детето. И Анджело, и Саймън бяха сред присъстващите на концерта.

За трансформацията на тялото си Адел твърди, че не си го е поставяла за цел. Започнала активно да тренира, след като забелязала, че спортът й помага много, за да преодолее състоянията на тревожност и депресия. Певицата обаче наблегна на факта, че и преди, и сега е харесвала тялото си.

Пред Опра Адел признава за травмата, която й нанася баща й, като изоставя нея и майка й, когато тя е само на три години. Тя успява да се помири с него и с миналото малко преди смъртта му през май тази година. 

„Най-накрая разбрах, че алкохолът ми отне бащата“, казва Адел.

Той се пропива след раздялата с майка й и прекарва години в запои. На по-късен етап в живота си съжалява за болката, която е причинил на дъщеря си.

По думите на певицата обаче отсъствието му от живота й оставя трайна следа и формира начина, по който тя се отнася към връзките си – тя наранява партньорите си, за да не бъде наранена.

Що се отнася до таланта на Адел, със специалния си концерт, излъчен по Си Би Ес, голямата певица доказа, че не е изгубила гласа си с отслабването, каквито спекулации се въртяха в пространството в последно време. 

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени