Откровенията на една проститутка: Скъпа, аз спасявам брака ти

07 декември 2017 | 14:20
видяна 34444
коментари 12
Снимки: Pexels

Проведохме откровено интервю с елитна проститутка. Виктория ни разказа защо такива като нея се смятат за по-умни от другите и как спасяват браковете на женените мъже. Разбира се, името е измислено и интервюираната остава анонимна.

„За това, че съм работила като проститутка, знаят само майка ми, любимият ми (заради него се отказах от този бизнес) и няколко мои приятелки. Разбира се майка ми беше ужасена, за нея този начин на живот е неприемлив, тя се стараеше да не говори на тази тема. А аз не се опитвах да й разказвам и доказвам нищо. Просто си го знаехме и си мълчахме.

Всичко се промени, когато срещнах мъж, когото обикнах. Чувствата ми към него бяха достатъчни, за да приключа веднъж и завинаги с тази работа. Иначе, честно казано, все така бих се занимавала с това. И единствената причина за това решение са парите. За половин година в този бизнес изкарах пари за скъп автомобил, без да се лишавам от покупки в скъпи магазини и хранене в ресторанти. Сега съм на 25 години.

Сигурно ще разочаровам онези, които искат да чуят, че сутеньорите са ме били и са ме тъпкали с дрога. Няма такова нещо. Тази работа е мой осъзнат избор. И щом съм решила да излезем от играта – вратата е отворена. Мога да ви разкажа какво ставаше всъщност.

Сред хората битува митът, че проститутките са пълни глупачки. Тоест, една разумна жена по-скоро ще работи като чистачка срещу ниско заплащане, отколкото да спи със заможни мъже. Глупости! За да се занимаваш с това, трябва да събуждаш интерес у богатите мъже, да имаш не само красиво тяло, но и мозък - да владееш чужди езици, да имаш усет за стил (малцина искат да събличат грозни жени) и разбира се да умееш да поддържаш разговора. Неведнъж съм била “на командировка” - мъжете ми плащаха пътя, настаняването и всички разходи, а аз ги разведрявах с общуване и секс.

Да, често съм имала женени клиенти. И изобщо не съжалявам законните им съпруги - на тях обикновено всичко си им е наред. Възможно е те дори да са прекрасни жени, които искрено обичат мъжете си и са им благодарни за комфортния си живот. Просто тези мъже са скотове, които не се разкриват пред семействата си и не споделят своите сексуални фантазии, понякога доста налудничави. А с мен ги споделят. Защото аз правя всичко, за което ми плащат. Така е по-просто - те ми плащат за услугата, а аз изпълнявам. Всички са доволни. Включително и жена му, която дори не се досеща, че любимият й се възбужда, когато пишкат върху него. Или когато го обладават със страп-он. Или когато аз се преструвам на умряла - не мърдам и не издавам никакви звуци. Клиентите могат да ме душат, да ми ударят шамар, да се гаврят с мен, както си искат. Това е плашещо, но с това си изкарвах прехраната. И впрочем, познавам в лице почти всички съпруги на клиентите си. Те сами ми показват семейните си снимки на телефоните си! И ми разказват колко обичат и ценят жените си. А след 15 минути правим секс. После те се връщат вкъщи при съпругата си. Клиентът е доволен, жена му е в щастливо неведение какво би могла да преживее, а аз си тръгвам с пари. Всеки получава точно това, на което е разчитал.

Случвало се е и да не се стигне до секс. Някои мъже бяха толкова измъчени от семейния живот, че просто им се искаше да се оплачат от сърце с какви горгони живеят, горките момчета. Представете си - мъж си вика проститутка и й плаща, просто за да й разкаже за лошата си жена. Според мен това е дори по-лошо, отколкото да си викнеш проститутка за секс.

Забавно ми е да си спомням и за много младите си, но много богати клиенти. Женени, разбира се. По правило бяха наследници на семеен бизнес. Тези младежи ужасно се страхуваха да не се изложат пред жените си. И идваха при мен за уроци. Един от тях буквално ме измъчваше! Абсолютен неудачник, който най-вероятно никога няма да доведе жена до оргазъм. Шава наляво-надясно, раз-два, преобръща се. Опитах се да му дам няколко съвета, но той не искаше да слуша. И нищо чудно - ако изобщо се опитваше да се вслуша в женското тяло, всичко щеше да се получи. В крайна сметка ми се наложи да симулирам фееричен оргазъм няколко пъти. Такива оргазми няма, но това го утеши. За моята “дарба да свършвам” ми остави прилична сума пари. Като цяло повечето мъже представа си нямат какво трябва да правят в леглото. Мисля, че много жени ще се съгласят с мен. Дори сред онези, които не са в моя бранш. Впрочем, кога за последно изпитахте оргазъм?

За извращения нямам много какво да кажа, имах късмет, но някои мои колежки си изпатиха. Например при нас аналният секс е табу, но човек може да изкара добри пари от това. То е нещо “под тезгяха” - клиентите знаят, че е забранено и то ги възбужда още повече, вече са готови да ти платят повече на час. А моя приятелка веднъж я извика на адрес един мъж, а й се наложи да работи и с приятелите му - докато единият правел секс, другите гледали. И така всички поред. Не успяла да се измъкне от този ад - мъжете били богати и следователно имали охрана. Най-много ме вбесяваха бодигардите - когато се появят, разбираш, че може и да не си тръгнеш оттук. Кой знае какво им се върти из ума.

Дали съм съжалявала, че съм се забъркала в това? Понякога. Особено когато бях уплашена. Сега всичко това е в миналото и едва ли ще препоръчам на свои приятелки да работят същото. Но не се осъждам за бившата си професия - тя остана в миналото.”

Коментари

12
  28 януари 2018 | 23:26 отговор
 

 
11 Разяснение
  08 декември 2017 | 21:35 отговор
 

Мога да Ви кажа, че тези с работа за 500лв, които се прибират с чиста душа и тяло са най-нещастните, защото когато ти не можеш да си платиш сметките не можеш да дадеш на децата си не само любов, грижа, отдаденост и внимание (което не е за подценяване), но и финансова сигурност да може това дете да има самочувствие като излезе на вън (това е жалко но сега е така) и обричаш детето си да бъде отритнато от обкръжението му, което ще го направи нещастно и без самочувствие.И не след дълго това дете ще почне да се занимава с много по лоши неща за да изкарва пари.По добре ли е да гледате децата си как страдат и да се карате със семейството си и да се стигне до разводи от, което пак най потърпевши ще са децата Ви. Не бъдете тесногръди има и други гледни точки. Някой от тези момичета стигат до това решение, защото нямат друг избор те са отритнати от обществото, подигравани и без грам самочувствие. За да работиш "нормална работа" трябва да имаш много здрава психика. Има и такива които се дрогират и пият и за това работят тази работа не казвам, че няма и това са по голямата част от тези, които работят тази работа и всичките им пари отиват за наркотици и алкохол. Има и такива които са станали жертва на трафик на хора и ги принуждават да работят. Но има и такива които имат болни роднини и ако не работят тази "нормална работа" ще загубят някой близък човек, защото тези в парламента не могат да се накрадат и няма пари за здравеопазване и спешни операции, които струват крупни суми. Предпочитат да си продават тялото от колкото да загубят близък човек на който те държат. Замислете се малко никой не прави нещо такова, защото му е много хубав живота. Всеки е прав за себе си. По хубаво ли е някой да краде, мами и убива...

 
 
08 декември 2017 | 22:07

Стига, мърло, свободни съчинения! Тук се обсъжда конкретен случай, където няма деца и болни роднини! Събирай отчаяно аргументи да утешиш безпътната си душа, а децата ти ще са отритнати не защото няма да имат пари за лъскави парцали и скъп телефон, а защото ще са сочени и презирани като деца на проститутка! Хайде, тичай на адрес и не ни занимавай с бръщолевенето си!

10 Ина
  08 декември 2017 | 17:32 отговор
 

Статията е по-скоро художествено произвенение, някъде в основата, но много дълбоко е заложена истинската история, която според мен е по-добрия вариант на обикновенния евтин курварлък, който е и много по-опасен за самите момичета. Мъжете уважават повече простирутките, отколкото курвите. Факт!

 
9 Крум Усаински-Крупник
  08 декември 2017 | 13:35 отговор
 

Цървули!!!Поредното доказателство,че българките са евтини курви,които нямат никакъв морал!!!Аргументите за практикуването на тази дейност,могат да изглеждат приемливи само на някоя безнравствена и без никакво самоуважение жена!!!

 
8 Алекс
  08 декември 2017 | 12:57 отговор
 

Това резюме е очевидно писано от журналист или (уонаби) писател, не ми е ясно какво се палите. Това е една идеализирана версия на нечия представа или фантазия и, смятам,в много редки случаи би могло да бъде реалност. Прекалено е стилизирано, идеализирано, мъжете са (задължитено)свинете, а приятеля и и майка и я подкрепят и приемат, нале .. по голямо клише здраве му кажи

 
7
  08 декември 2017 | 00:37 отговор
 

Драга проститутке под № 4,5,6, гордей се, че си отваряш краката за пари, но защо не се снимаш и напишеш името си? Такава значима професия като твоята би трябвало да ви направи известни, а не само богати! Ако си толкова умна, образована, с няколко езика, красива, няма да ти се налага да си чистачка за 500лв, ще си имаш отлична работа и доходи, а колкото за душата ти... Отдавна си спряла да чувстваш какво иска душата ти, заглушена от алчността ти за пари! Но не си първата заблудена, която търси щастие в лесни пари, изпълнявайки "скотски" желания на мъжете. Що се отнася за дрогата, тя е приоритет на богатите, тези с многото пари, спечелени по мръсен начин. Дано имаш шанса да се спасиш навреме, като героинята на статията, а дотогава излез на светло да те видим и крий само имената на клиентите си!

 
6
  07 декември 2017 | 22:44 отговор
 

Исках да коментирам и нещо по статията: мъжете ти показват снимки на жените и децата си не толкова от голяма обич към тях, а за да успокоят сами себе си, че уж има все пак се терзаят поне малко от това, което се канят да направят и да убедят сами себе си, че макар да правят това, уж много обичат семействата си и уж семействата им са на първо място.

 
5 И още нещо...
  07 декември 2017 | 22:38 отговор
 

Почти не познавам човек, било то мъж или жена, който да работи така лицемерно възхваляваната от вас "нормална работа" и да може да се изправи срещу ежедневието си без да гълта успокоителни, без да пие всяка вечер или дори, без да ходи през ден по психолози и да твърди, че е в депресия или да комбинира алкохол с успокоителни. Ей дотам водят прехвалените "нормални работи", защото човек също така осъзнава, че продава времето и душата си, за да прави нещо, което не харесва. Само че нито има пари, нито време, нито нищо.

 
 
08 декември 2017 | 05:13

Проститутките живеят доста здравословно, така ли да разбирам...

 
08 декември 2017 | 16:42

Имам "нормална работа" за малко пари, но тя ми отнема осем часа от денонощието. Да, мисля за нея след като си тръгна, сънувам я понякога, ядосвам се, фуча, трещя... Но ми остават още два пъти по осем часа да съм си аз, да правя обикновените неща, които ми харесват, да бъда себе си и когато почивам и се разхождам се поздравявам с хората, които работя като ги видя. Проститутките правят ли такова "обикновено" нещо?!

4
  07 декември 2017 | 22:35 отговор
 

Хайде пак моралистките! Не се оставя да я "бият", а да й ударят шамар, което е много различно, особено при сексуална игра и много хора го правят. Не знам на какви се правите! И кой ви казва, че тя не се прибира с чисто тяло и душа? Ако си човек със здрава психика, силен характер, който знае кой си и защо прави това, което прави, си се прибираш много добре. Стига сте плямпали глупости всичките накуп! По-добре било да работиш като чистачка за 500 лева на месец! Как не! Така сигурно се чувстваш много щастлива! Да знаеш, че слугуваш на някого и си му подлога, даже в по-лош смисъл, но за стотици пъти по-малко пари, и да търсиш утеха или в чашката, или в ежедневни скандали със съпруга си и с хората вкъщи или в кой знае какво. Те повечето хора с "нормални" професии затова всичките търсят някакъв тип бягство от реалността си, защото са много щастливи от живота, който се принуждават да водят - да стават всеки ден насила и да ходят на работа, която мразят, с която мизерстват, но същевременно да се чувстват длъжни да чувстват благодарност, защото имат и това. Естествено, че е за уважение, когато човек знае защо прави нещо и не го прави под влияние на дрога, алкохолизъм или просто от чувство за безсмислие, пропадналост и самоомраза. Ако си умна, можеш много да прогресираш с такъв тип работа и то за кратко време. Да не говорим колко много възможности дава този начин на живот, които дори няма да си правя труда да изброявам тук.

 
3 kalpazanka
  07 декември 2017 | 19:46 отговор
 

аз пък уважавам нея много повече, от колкото жените, които симулират чувства итн, а всъщност са с мъжа от изгода( абе не точно, те се влюбили в него, просто това нямаше да се случи ако нямаше бизнес/почивки/коли итн). Само че мъжете не са чак толкова прости, усещат се, но и те си ползват и им е ясно,че всичко е "давам, за да дадеш". На тия жени се ядосвам, защото заради тях когато мъж попадне на жена, на която наистина не и пука колко пари изкарваш и изисква подходящо отношение - те не знаят какво да правят и мислят, че преиграваш!

 

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?