Памела Андерсън е прелъстила бодигарда си, а той е имал жена и две деца

Вчера научихме, че Памела Андерсън е минала под венчилото за пети път, а поредният щастливец в живота ѝ е бодигардът ѝ, с когото тя се е сближила преди няколко месеца. На пръв поглед това изглежда като чиста любов, сякаш от приказките, но всъщност сексбомбата е прелъстила обвързан мъж.

Бодигардът ѝ на име Дан е имал жена, преди да срещне Памела. Наранената бивша днес обвинява актрисата, че е разбила семейството им и Андерсън просто е прелъстила чужд мъж.

Тази седмица звездата от „Спасители на плажа“ поясни, че най-накрая се чувства добре в обятията на джентълмен, който наистина я обича. И сватбата е съвсем логично продължение на любовта им. Само че тази идилия си има висока цена. Дан е трябвало да изостави жената, която е била до него цели 5 години, както и двете им деца. Всичко това тя обединява под думата „предателство“ и споделя, че не може да приеме факта, че толкова много хора се радват за съюз, който е започнал с измама и лоши решения за всички останали потърпевши от ситуацията.



Бившата любима на Дан пояснява още, че той не е бил нает да бъде бодигард на Памела, а е бил „момче за всичко“, което тя е искала да има под ръка. Тя споделя още, че връзката му с нея е наранила прекалено много децата им.

По думите ѝ Дан започнал да работи за Памела още през есента на 2019-а и дори често се оплаквал от странния ѝ характер. Всичко обаче се променило през март 2020-а, когато той започнал да прекарва значително повече време в дома на русокосата изкусителка. Прелюбодеецът спрял да се прибира вкъщи и да се грижи за децата, заедно с половинката си. Няколко месеца по-късно става ясно, че Дан и Памела са започнали романтична връзка.

Бившата половинка на новия мъж на Андерсън обаче подозирала по-рано какво се случва зад гърба ѝ. Тя неведнъж му е задавала директни въпроси за това, като първоначално той отричал, но не след дълго казал истината. През юли Дан официално се нанесъл в дома на Памела и оставил жената, която до съвсем скоро е обичал да се грижи сама за двете им деца.



Четете още: Не е за вярване! Тази порноактриса печели 1.2 млн. долара на месец!