Автор
Woman.bg

Памела Андерсън разори 74-годишния си съпруг за 12 дни

12 дни, след като 52-годишната Памела Андерсън се врече във вечна вярност на 74-годишния холивудски продуцент Джон Питърс, двамата се разведоха.

За тайната сватба между Андерсън и Питърс се заговори на 21 януари. Благодарение на бившия съпруг на сексбомбата обаче вече е известна и причината за мълниеносния разрив на връзката.



Оказва се, че по време на брака им Джон успял да изплати дълговете на Памела в размер на 200 хиляди долара. „Памела беше пред фалит", издаде той пред таблоидите. На всичко отгоре Питърс напълно обновил гардероба на блондинката, ожали се той.

Припомняме, че Памела Андерсън и филмовият продуцент се познават от много време, преди да се разбере, че са се оженили. Двамата се срещат за първи път преди повече от 30 години, но едва преди месец официално оповестиха връзката си. Тогава стана ясно, че на 20 януари двамата са се оженили в Малибу, далеч от любопитните погледи.



Три десетилетия след запознанството им Андерсън сама направила предложение на Питърс. „Тя ми написа, че иска да се омъжи за мен и това беше сбъдната мечта. Направих го, въпреки че в този момент се срещах с друга жена, с нея бяхме близки, дори бяхме сгодени“, призна продуцентът, като не пропусна да поясни, че е оставил всичко на Пам.

Междувременно в пространството плъзнаха слухове кой кого е изоставил. Джон твърдеше, че той е бил инициатор на развода, след като осъзнал, че Памела просто го използва. "Спасителката на плажа" пък от своя страна твърдеше, че решението двамата да се разделят било взаимно.

„Животът е пътуване, а любовта е процес. Имайки предвид тази универсална истина, ние взехме решение да отложим влизането в сила на свидетелството за брак и да вложим повече сили в процеса по изграждането на съюза ни“, каза тогава тя.

Каквато и да е причината, ясно е едно – към момента бившите влюбени общуват изключително и само чрез официалните си представители. Колкото и разочароващо да звучи, понякога дори и една 30-годишна любов може да завърши толкова прозаично.

Четете още: Памела Андерсън се омъжи!

*През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!