През последните дни в световните медии се носи слухът, че Парис Хилтън очаква първото си бебе. Повод за това твърдение бе снимка, която плъзна в мрежата и на която блондинката има вид на бременна.

Самата Парис не коментираше темата до вчера, когато съобщи, че не е бременна, но иска да има деца от годеника си. Хотелиерската наследница дори отсече, че не възнамерява да роди преди 2022 г. Тя е категорична, че няма да забременее преди сватбата, а очевидно плановете ѝ не включват венчавка тази година.

"Вече премерих булчинската си рокля и ми стои перфектно. Нямам търпение да се омъжа и да имам деца, но за момента се подготвям само за сватбата", сподели Парис вчера, а по думите ѝ става ясно, че красавицата планира наистина голямо тържество. Това обаче съвсем не ѝ пречи вече да си мечтае за момента, в който ще стане майка. Хилтън сподели, че много би искала да има момиченце, което ще кръсти Лондон. Тя е откровена, че любимите ѝ градове са именно английската столица и Париж и ако има и момченце, със сигурност би го кръстила на някой щат или град, тъй като самата тя носи името Парис.

Припомняме ви, че блондинката се сгоди тази година, навръх 40-ия си рожден ден за любимия си Картър. По всичко личи, че именно той е любовта на живота ѝ и е единственият мъж, заради когото тя е готова да зачеркне шумните партита.

Четете още: Йоанна Темелкова се обяви против изкривените представи за красота и начин на живот, наложени от социалните мрежи