Автор
Ива Петрова

Парис Хилтън избрала пола и имената на бъдещите си деца

Известната светска лъвица Парис Хилтън е готова да улегне. 39-годишната блондинка се е замислила за деца – и нищо чудно, защото преди няколко месеца бизнесменът Картър Реум ѝ поиска ръката.

По съвет на приятелката си Ким Кардашиян преди няколко години Парис замразила свои яйцеклетки. Макар все още да не става и дума за бременност, Хилтън вече е избрала имената и пола на бъдещите си отрочета.



„Когато замразявате яйцеклетки, можете да изберете дали да имате момче или момиче, или пък близнаци“, сподели тя в шоуто LadyGang. В него тя разкри, че е решила да има близнаци – момче и момиче.

Парис вече е измислила и име за бъдещата си дъщеря. Тъй като самата звезда е кръстена на европейска столица, тя иска да нарече и щерката си с име на град.



„Ще кръстим момичето Лондон – това вече е решено. Пък за момчето още мислим. Не искам да го кръщавам на град“, заяви Парис.

Хилтън признава, че мислейки за предстоящото си майчинство, най-много се радва на перспективата да облича красиво децата си. „Обсебена съм от идеята да гледам свои малки копия“, споделя бъдещата майка.

Светската лъвица съветва жените да си замразят яйцеклетки и да не се омъжват от притеснение, че им „цъка биологичният часовник“. Самата Парис сякаш изобщо не бърза да се омъжи. Допреди тази си връзка тя вече три пъти беше сгодена, но така и не се стигна до сватба.

„Преди казвах „той е единственият за мен“, само защото винаги исках да демонстрирам щастлив и идеален живот с перфектния мъж. Но никога не се чувствах така наистина. Просто играех тази роля“, признава Парис и уверява публиката, че този път всичко е на сериозно.



Четете още: Илиана Раева разплака България с тези думи за 2020-та