Автор
Кристина Кирова

Парис Хилтън: Някои момичета просто носят блясък в кръвта си

Днес рожден ден празнува наследницата на една от най-заможните фамилии в света – Парис Хилтън.

Русокосата чаровница е родена през 1981 г. в Ню Йорк в семейството на заможния брокер Ричард Хилтън. Става популярна през 2003 г., когато в медиите изтича домашен секс клип с тогавашната й половинка.

Още от малка Парис се изявява по модните подиуми. Днес тя участва в множество благотворителни събития и кампании, телевизионни и реалити предавания, модни ревюта и е редовен посетител на всички звездни партита заедно със сестра си Ники.

През 2000 г. Парис подписва договор с модната агенция на Доналд Тръмп, след което започва да работи за големи имена в индустрията като Кристиан Диор и Томи Хелфигер. Привлекателната дама става все по-популярна в медийното пространство с провокативното си поведение и предизвикателната си визия и разбира се със запазената си марка – любимото й чихуахуа, което тя носи като аксесоар.



Парис опитва късмета си в музикалната и в кино индустрията, но за кратко. Участва във филмите „Къщата на восъка“, „Красивата и грозната“, „На екс“, „9 живота“, „Прекрасният живот на Хелън“ и др. Издава и няколко песни, сред които „Stars Are Blind" и „Nothing In This World”.

Наследницата на световната верига хотели нашумява в публичното пространство и с приятелството си с Никол Ричи. Двете дори създават риалити шоу „The Simple Life”, което проследява живота на двете звездни дами.



Парис има краткотрайна връзка с Леондардо ди Каприо, както и с други мъже от светските среди в Холивуд.

Хилтън е популярна и с щурия си начин на живот, като е била арестувана за шофиране в нетрезво състояние, както и след употреба на кокаин.

Днес ще се запознаем и с няколко цитата от изкусителната Парис.

„Единственото важно правило в живота е да не бъдеш скучен и да се обличаш добре, където и да отиваш. Животът е твърде кратък, за да се сливаш с тълпата“.

„Всеки ден трябва да живееш така все едно имаш рожден ден“.

„Без значение как изглежда една жена, ако има самочувствие, значи е секси“.

„Да, целувала съм много мъже. Харесва ми да се целувам, но това е всичко, не се прибирам с тях. Спя сама, гушнала домашните си любимци и най-често маймунката ми Бриджит Бардо“.

„Някои момичета просто носят блясък в кръвта си“.

„Взимам кучето си Тинкърбел насериозно. Взимам и работата си насериозно, но не взимам себе си толкова насериозно“.