Автор
Люблена Папазова

Паулина от "Фермата": Не аз разделих Краси с приятелката му

29-годишната студентка Паулина Ванегас се превърна в една от най-коментираните участнички във „Фермата” заради любовта си с Краси, никарагуанските си корени и красотата си. Woman.bg едва изчака тя да излезе от предаването, за да я разпита как се вижда след 5 години, дали ще продължи връзката с автомонтьора, как се е справил синът й Николас без нея и какви са нейните женски трикове за перфектен външен вид.

-Паулина ти вече на няколко пъти каза, че синът ти е основният стимул да влезеш във „Фермата”..

-Абсолютно. Двамата следим предаването още от самото му начало, защото много го харесваме и гледаме всеки сезон. Често сме коментирали как бихме постъпили на мястото на някои от предишните фермери. Когато започнаха кастингите, синът ми каза: „Ето мамо, имаш възможност да влезеш. Много бих искал да те видя вътре”. Записах се уж на шега, но ме избраха от раз. Това е първият кастинг, на който се състезавам. Аз харесвам „Фермата”, защото от предаването хората могат да научат много важни неща за историята и българските традиции.

Майката на Паулина, бившата фермерка, синът й, брат й и съпругът на майка й

-Докато беше във „Фермата”, твоята баба се грижеше за сина ти. На колко години е?

-Баба ми Павлина Тутева и е на 81 години. Изключително борбена жена, която остава рано вдовица, но успява да отгледа майка ми и леля ми сама. Цял живот е работила в печатница, успяла е да си изплати апартамента без чужда помощ. Много умна и интелигентна жена, която продължава да е в час с всичко, което се случва у нас. Споделям много неща с нея и тя ми дава много добри съвети. Освен това често ми разказва весели истории от младостта си, на които двете се смеем. Тя винаги е готова да помогне, както в случая, когато влязох във „Фермата”.

Паулина със сина си и част от екипа на "Фермата" на представянето на Алманаха

-Публикации показаха как приятелката на Краси му показва среден пръст заради вашата връзка. Видя ли ги?

-Не само че ги видях, но дори си писах с бившата приятелка на Краси. Тя е изключително приятен човек. Двамата са се разделили отдавна и това е много стара снимка, която няма нищо общо със случилото се във „Фермата”. Краси лично ми разказа за нея, докато бяхме в предаването. Дори й е предложил брак, но те отдавна вече са разделени, още преди той да влезе във формата. Това, за което съжалявам са неверните неща, които прочетох за себе си. Някъде пишеше, че съм била хваната в тройка, че мъжът ми ме бил изгонил от вкъщи, но това са лъжи. Как ще ме изгони, като аз живея в мой собствен дом?

-Как приятелите и близките ти оценяват показаното от теб в предаването?

- Похвалите бяха много. Продължавам да чувствам подкрепата и любовта на феновете всекидневно чрез социалните мрежи. Аз съм позитивен, истински и искрен човек и това явно се е оценило. Върша си отговорно възложените ми задачи. Никой от моите съседи, приятели и познати не ме е критикувал. Това бе е първата голяма раздяла със сина ми и аз много съм му липсвала. Той бе много щастлив, че съм загубила дуела и съм отново при него. Аз от малък гледам да го възпитавам като отговорен човек, той от малък плаща сметки, след като му дам пари или изпълнява други леки задачи. Моето дете много ме обича и ме обгрижва.


-Как се виждаш след 5 години?

-По-отдадена на кариерата, защото е важно човек да се е развил достатъчно, за да има и добро семейство. Когато човек сам е постигнал някои неща и е в мир със себе си, идва момент, в който да открие сродната си половинка. Аз не съм жена, която мъжете издържат. Купила съм си апартамент и кола съвсем сама, от малка работя с майка ми и затова са ми много смешни коментарите на разтревожени фенове какво ще правя сега, след като гаджето ми ме изгони. Имала съм трудни периоди с майка си, когато не сме си говорели и тогава мъжът до мен ми е помагал, до никога не ме е издържал изцяло. Една жена не може да зависи изцяло от някой мъж, твърдо вярвам в това. Аз се занимавам с ловен туризъм и имам идея за инвестиция в тази насока, но все още е рано да говоря за нея. Искам да напиша и книга.

-Какви са твоите тайни за красота и как поддържаш форма?

-Спортувам, защото в днешно време обездвижването заради заседналия начин на живот е сериозен проблем. Аз цял живот съм танцувала латиноамерикански, народни и фламенко танци и продължавам да го правя. Имах едно прекъсване от 3 години заради катастрофа по лекарско предписание, но тя е вече в миналото. Не съм фитнес маниак и предпочитам да карам колело със сина си или да се разхождам. В хранителния си режим наблягам на зеленчуците. Освен спортът и здравословното хранене е важно да си набавяш и достатъчно часове пълноценен сън. Нощният живот съсипва, затова аз вече не го практикувам. Използвам много кремове и маски за тяло, които са част от ежедневната ми грижа.

Четете още: „Фермата” срещу „Игри на волята”-кой спечели?