Певица с шокираща изповед за принц Чарлз: Той съсипа живота ми

11 септември 2022 | 06:05
44336
5
снимки: Getty Images
5

Като изключим трагичния развод с принцеса Даяна и аферата с Камила Паркър Боулс, която днес е бъдеща кралица на Великобритания, името на принц Чарлз не е било замесено в пикантни истории през десетилетията. Днес обаче научихме за една наистина шокираща изповед от певицата Шийла Фъргюсън, която някога е била любимата изпълнителка на кралския наследник.

Повод за запознанството помежду им бил 30-ият рожден ден на Чарлз, за който Шийла го е поздравила с песен, изпълнена лично от нея. И от тази нощ тя се превръща в негова любимка. През всички тези години двамата запазват приятелство, но явно помежду им е имало и нещо повече. Или поне така изглежда от смразяващите думи, с които Шийла описва отношенията им:

Шийла Фъргюсън

"Чарлз съсипа любовния ми живот и нямам нищо против да му го кажа в лицето следващия път, когато се видим. Напълно унищожи половия ми живот. Мъжете бягаха от мен заради него!".

Но всъщност, макар и по думите ѝ да изглежда така сякаш между нея и принца е имало нещо по-специално, истината е, че не се е случило нищо в любовен план. Прекаленото одобрение на Чарлз и факта, че Шийла е любимата му певица просто изпълвала мъжете със страх и те категорично не смеели да се сближат с нея. 

"Никой не искаше да общува с мен. Дори и когато отивах при някой мъж, той се отдръпваше от мен и казваше, че не може да докосне любимката на принц Чарлз. Струваше ми се напълно невъзможно да намеря човек, с когото да споделя живота си.", оплаква се певицата и пояснява, че прибегнала и до онлайн запознанствата, но и по този начин не можела да открие любовта.

Разбира се, през годините са се носели много слухове, че Шийла и Чарлз имат връзка, но тази информация не е била потвърдена никога. А по думите ѝ, двамата имат много силно приятелство и нищо повече, но тъй като той винаги е изразявал възхищението си към нея публично и не е криел колко много харесва таланта ѝ, любовният ѝ живот се е сринал. Защото мъжете изпитват страх от това да се влюбят в любимата певица на принц Чарлз. 

принц Чарлз

Но в края на 70-те Шийла най-накрая вижда лъч светлина в края на тунела и среща бъдещия си съпруг - бизнесмена Крис Робинсън. Двамата се женят през 1980 г. и стават родители на близначките Алиша и Александрия. За съжаление обаче и тази любов приключва с развод през 2004 г. 

Четете още: Любовницата на Путин – шампионката Алина Кабаева, се крие в хижа в Швейцария с четирите им малки деца

 

Още по темата

Коментари

5 Биби
  08 февруари 2023 | 15:32 отговор
 

Той пък един красавец, дори е неприятно да го гледаш. С тая Камила, която прилича на камила са си лика прилика.

 
4 Koko
  06 октомври 2022 | 14:16 отговор
 

Piandurnik. Nosa My e Vse cherven,

 
3 Петя
  11 септември 2022 | 14:27 отговор
 

Да му избелят зъбите и да му подстрижат веждите на този!

 
2 :D
  11 септември 2022 | 08:02 отговор
 

Абе не му се сърдете. Погледнете му кретеноидската физиономия...Отвсякъде си личат гените свързани с полуда на Джордж трети...И като млад много му личеше...И сина му Уилям ги е наследил..!

 
1 Ай
  20 март 2022 | 13:25 отговор
 

Изкарват го ебач, а не дрисльо.

 

Добави Коментар

Най-четени