Певицата Пинк разкри болезнена тайна от миналото си. Тя е преживяла аборт, когато била едва на 17 г. и днес е готова да сподели всичко, през което е минала, за да бъде щастлива жена и да продължи живота си въпреки голямата болка.

Поводът да сподели този трагичен епизод от миналото си, е новият ѝ албум, в който изплаква чувствата си по темата, а в една от песните разкрива, че дълго време е мразела тялото си. Ето какво споделя самата тя в интервю:

„Когато това се случва на зряла жена или младо момиче, тя се чувства така, сякаш тялото ѝ я мрази и има нещо счупено в нея. Нищо не е наред и се случва нещо ненормално. Оттогава имах няколко аборта и мисля, че е много важно да се говори по темата, а не да се срамуваме и да бягаме от нея“.

И въпреки всички трудности Пинк все пак успява да се създаде семейство. Днес тя е горда майка на 7-годишната си дъщеря Уилоу и 2-годишния си син Джеймсън. Те са плод на любовта ѝ с бившия моторен състезател Кери Харт.



Певицата споделя, че е успяла да превъзмогне болката от абортите си
не само заради силния си характер и подкрепата на приятелите си, но и заради способността си да намира положителното във всяка ситуация и да изплаче болката си чрез музиката.

„Силно вярвам в собствените си сили и в усърдната работа. Това, което най-много ми харесва в психотерапията е, че специалистът ти посочва онова, което не си способен да видиш в момента. Да, понякога процесът по възстановяване може да бъде болезнен и крайно дискомфортен, но трябва да се работи по въпроса.

Мисля, че успях да се справя с тежките изпитания, защото имам изключително здравословно чувство за хумор и защото не ме е страх да изляза от зоната си на комфорт. Трябва да можеш да посрещнеш всяка неприятна ситуация, която винаги идва неканена в живота ни. Трябва да можеш и да се смееш, и да плачеш“, споделя Пинк.

Звездната бунтарка винаги е била от дамите, които не се страхуват да говорят открито за трудностите по пътя си. Преди известно време тя разкри, че е минала през сложен период и със съпруга си, продължил години наред, но ето че истинската любов може да победи всичко.



Четете още: 5 типа приятели на съпруга, които всички жени мразят