Автор
Весела Георгиева

Поли Генова втрещи фенове! Появи се бременна в прозрачна рокля на концерт

Поли Генова изнесе преди броени дни първия си голям самостоятелен концерт в своята кариера. Той се случи под открито небе в Античния театър на град Пловдив.

"Мечтая за този момент от години и съм безкрайно развълнувана, че той се случва точно в този етап от живота ми", каза преди шоуто чаровната блондинка.

View post on Instagram
 

Но освен страхотните изпълнения, феновете на певицата можаха да се насладят и на секси фигурата ѝ , прозираща под роклята, която бе избрала за изявата.

Дълга бляскава рокля в черно и сребристо, стигаща до земята, с паднало рамо и един ръкав. Заставайки под ярките светлини на прожекторите обаче, стана ясно, че тоалетът с десен зебра е изработен от прозрачна материя, излагаща на показ голяма част от нейното тяло, включително и заобления ѝ корем. Явно Поли изобщо не се притеснява от този факт, тъй като преди ден сподели галерия със снимки, заснети по време на концерта, в социалната мрежа.

"Знай, че съм твоя, казвам се Твоя", гласи посланието ѝ към поста.

View post on Instagram
 

Това със сигурност е най-дръзкото облекло, с което е излизала пред хората, коментират фенове, цитирани от Dir.bg.

Напоследък блондинката не слиза от страниците на пресата. Партньорът на Поли ѝпредложи брак, двамата очакват второ дете, а тя неуморно твори нови парчета.