Помните ли Шаная Туейн? Ето как изглежда тя днес!

24 септември 2021 | 12:46
7425
4
Getty Images/ Twitter
4

Помните ли изпълнителката на секси хита Man! I Feel Like A Woman, който излезе през 1997 г.?

Днес тя е на 56 и изглежда повече от чудесно! Шаная бе засечена, заедно със съпруга си Фредерик Тибо, на филмовия фестивал в Цюрих. Двамата присъстваха на премиерата на филма Und morgen seid ihr tot (And Tomorrow We'll Be Dead).

Шаная и Тибо сключиха брак през 2011 г., малко повече от година, след като изпълнителката финализира скандалния си развод с бившия си продуцент Робърт Ланг.

Ланг и Шаная се запознават, след като продуцентът ѝ се обажда по телефона, за да ѝ сподели колко много се възхищава на нейния талант. Двамата сключват брак през 1993 г. и имат син Еджа, който е вече на 19 г.През 2008 г. имената им влязоха в заглавията на таблоидите, след като стана ясно, че Ланг е изневерявал на съпругата си със своята секретарка и добра приятелка на Шаная - Мари-Ан Тюбо.

Певицата била с разбито сърце заради раздялата със съпруга си и в свое интервю разкрива какво е казала на Мари-Ан: "Получих паник атака, не знаех как да реагирам, единствено успях да ѝ кажа, че е лош човек." Историята обаче придобива неочакван обрат, след като Шаная и бившият съпруг на Мари-Ан се сближават. А това е именно настоящата половинка на изпълнителката - швейцарецът Фредерик Тибо.


“Беше много емоционално, но Фредерик се оказа много силен човек и помогна не само на себе си, но и на мен. Беше ми опора, подкрепяхме се взаимно и в крайна сметка между нас се случи нещо красиво и неочаквано." - разкрива Шаная.

Двамата сключват брак на 1-ви януари 2011г. в Пуерто Рико и по всичко личи, че до ден днешен за щастливи заедно.


Туейн се радваше на страхотна кариера през 90-те, когато излязоха хитове като You're Still The One, That Don't Impress Me Much and Man! I Feel Like A Woman. Последното парче е написано в съавторство именно с бившия съпруг на изпълнителката. Тогава тя заяви: “Смятам, че сме разглезени в доста отношения и че имаме изключително много преимущества. Феминистките може и да не смятат така, но аз съм на това мнение. Страшно забавно е да бъдеш жена”.

Още по темата

Коментари

4 Любо чикията
  06 октомври 2021 | 08:47 отговор
 

Еби за да не бъдеш ебан и да ебеш и да не ебеш,все ебано ще вземеш,под туй лазурно небе,всичко живо се ебе!

 
3
  25 септември 2021 | 16:33 отговор
 

Готина!

 
2
  25 септември 2021 | 12:32 отговор
 

 
1
  24 септември 2021 | 13:13 отговор
 

Изглежда неподходяща за секс.

 
 
25 септември 2021 | 16:34

Да - не е от силиконовите курви.Жената не служи само за секс, ако все още не знаеш.

Добави Коментар

Най-четени