Автор
Весела Георгиева

Помощ! Приятелката ми се опитва да открадне мъжа ми

Всякакви неща се случват в живота. Дори и такива. Всъщност ситуацията, в която една жена започва да върти любов с мъжа на приятелката си, хич не е рядкост. Как да реагирате?

Той получава есемеси „по никое време“

Съвсем нормално е вашият партньор да има приятели, с които да споделя своите мъжки тайни. Но ако получава съобщения късно вечер, ако крие телефона си и изглежда смутен, когато той изпиука - това е знак, че нещо се случва зад гърба ви. Почти сигурно е, че някъде има друга, която намира "смотаната" ви половинка за истински изгодна партия - привлекателен, секси, въобще джакпот от лотарията! И приятелката ви не е застрахована от тази беля.



Приятелката ви постоянно говори за него или ви разпитва


Ако усетите, че ваша приятелка проявява твърде голям интерес към мъжа ви – постоянно ви пита какво прави той, с какво се занимава, защо не го взимате по-често с вас – внимавайте – това може да е сигнал, че за нея той е нещо повече от „симпатичният мъж на приятелка“. Имайте си едно наум и наблюдавайте!

Приятелката ви честичко ви гостува или излиза с вас

Виждате, че тя постоянно харесва почти всичко, което той публикува, коментира и се намесва в разговорите му в социалните мрежи. Излизате навън и изведнъж тя се оказва „случайно“ там, където сте и вие. В почивните дни ви звъни с молба, ако може вашият партньор да ѝ помогне с нещо (пренасяне на нова мебел; поправка на уред и т. н.). Тя е вечно „сама и безпомощна“… Сега разбирате ли, че нещо се случва под носа ви?

Как да реагирате?

Запазете спокойствие

Дори да ви е намекнал, че иска да се разделите, не бързайте да си събирате багажа - или неговият. Напротив. Отидете на спа, правете се на разсеяни. Понякога тези изблици бързо им минават на мъжете.

Говорете, обсъдете!

Започнете да му обръщате повече внимание. Питайте го за неща, които знаете, че харесва или пък са важни за него. Може просто да сте го неглижирали напоследък и той да си е намерил друга, която да го обсипе с нужното внимание.



Говорете с приятелката си

Ако сте забелязали нещо нередно, добре е да го споделите с приятелката си. Кажете ѝ какво ви притеснява. Дайте й да разбере, че не ви харесва да посяга към половинката ви.

Според различни специалисти по връзки и отношения, ако искате да запазите брака или връзката си, обърнете внимание на половинката си. Бъдете заинтересувани от живота на вашия партньор и той ще бъде заинтересуван от вас.