Поредната игра на Меган: Защо махна имената си от акта за раждане на Арчи?

Меган и Хари не са част от британското кралско семейство вече близо година, но и до днес научаваме различни подробности от живота им на Острова, които предизвикват сензация. Вчера стана ясно, че синът им Арчи е получил акт за раждане на 17-и май 2019 г., след като се появи на бял свят няколко дни по-рано, а на 5-и юни същата година Меган е премахнала личните си имена от документа. Там тя фигурира единствено като "Нейно кралско височество херцогинята на Съсекс".

Никой от кралската фамилия не е коментирал каква е причината за това действие, но се твърди, че идеята съвсем не е била на херцогинята, а тя е била задължена да го направи. Имената ѝ "Рейчъл Меган" са били премахнати, също както са били премахнати и тези на принцеса Даяна, след като ражда Уилям и Хари.

Сега обаче, според вътрешни лица, никой от Бъкингамския дворец не е задавал подобно условие на Меган, а действието е извършено от екипа на херцозите на Съсекс. За момента Хари и любимата му не коментират темата, но е факт, че малко след като са направили "поправката" в акта за раждане на Арчи, те разделиха бизнеса, който споделяха с Кейт и Уилям.

Според един от говорителите на Меган и Хари промяната не е осъществена по молба на херцогинята, а е било необходима, все още обаче няма официално становище по темата.

Четете още: Еха, вече ще си имаме истинска принцеса - Калина се връща да живее в България