Поредната война започва: Меган настръхна, 10 бивши служителя ще свидетелстват срещу нея

Днес стана ясно, че поне 10 бивши служителя от времето, по което Меган Маркъл бе официален член на кралското семейство, смятат да свидетелстват срещу нея.

Припомняме, че през месец март, малко след бомбастичното интервю на Хари и Меган пред Опра, дворецът нае независима правна кантора, която да проведе разследване на твърденията, че Маркъл се е държала непочтително с членове на екипа си, тормозила ги е и това е довело до тяхното напускане на различни постове.



Меган все още не е била разпитана по обвиненията, че е поддържала токсични работни отношения с подчинените си, но близки до бившата актриса са на мнение, че тя няма да остави нещата така и ще се увери, че и двете страни ще бъдат чути.

Част от разследването би трябвало да бъдат обявени утре, но специалисти смятат, че то ще продължи поне още една година.



Близки до Маркъл разкриват, че тя е на мнение, че нейните служители не са били достатъчно добри за работата, за която са били наети, не са се справяли с напрежението да работят за нея и не са разбирали как точно иска тя да се случват нещата.



Преди време в британските медии се появи имейл от високопоставен член на кралския двор, който споделя, че Меган се е държала грубо с две от личните си асистентки и е подронила авторитета на друг свой служител. Тогава кралският двор излезе с изявление, в което сподели, че не толерира никаква форма на тормоз и смята да проведе разследване.