Правилен ъгъл или фотошоп? Наталия Водянова показа безкрайно дълги крака

Въпреки факта, че на фигурата на Наталия Водянова може само да се завиди, тя самата не ни радва често с плажните си снимки, демонстриращи идеалните ѝ форми.

За сметка на това пък звездата от модния подиума и майка на пет деца предпочита да ни омайва с тоалети от известни дизайнери. Наскоро например тя сподели кадър, на който е с летен панталон, показвайки ни най-добрия пример как да се обличаме в обикновените дни.

View post on Instagram
 

Но понякога Наталия прави изключения от правилата и последната снимка е пряко доказателство за това.

На снимката Водянова е седнала в плетен стол на плажа на хотел Epi Plage във Франция. За снимката е заложила на цял бански костюм – дело на креативния директор на модна къща Burberry - Рикардо Тиси. Банският е в синьо и украсен с монограми на марката. Стилната плажна визия на рускинята е допълнена от слънчеви очила в огромна рамка.

View post on Instagram
 


Почитателите на манекенката обаче бяха привлечени не от банския, а от безкрайно дългите крака , които топмоделът демонстрира в кадъра. „Безгранични крака на безкрайно красиво момиче“, веднага отбеляза в коментарите фен на красавицата.

Едно нещо остава неразбираемо за нас: специалният ракурс на снимане ли е разковничето за тези дълги крака, или цялата тази чудна работа е фотошоп?

Четете още: Гала се пусна без сутиен на 53! Феновете ѝ... във възторг (Видео)