Автор
Ева Григорова

Пред раздяла ли са Адел и приятелят ѝ Рич Пол?

Отношенията между Адел и нейния възлюбен Рич Пол напоследък куцат и певицата се е принудила да вземе някои мерки. Според британските таблоиди връзката на двамата страдала, защото те не отделяли достатъчно време един на друг и напоследък рядко били заедно. Освен че Адел била заета с промените в концертите си, и мъжът до нея също пътувал много.

Сега британската попсензация е отседнала в имението на Пол в Бевърли Хилс в опит да спаси отношенията им, които били доста обтегнати.

View post on Instagram
 

Източник, близък до двойката, сподели: „Адел е отседнала при Пол в Бевърли Хилс, за да се опита да спаси връзката, тъй като отношенията им са доста обтегнати. Те почти не са се виждали този месец, тъй като той пътува по работа, а тя трябваше да се съсредоточи върху концерта във Вегас. Тя бе подтисната, че той не можеше да бъде с нея, когато отмени участието. Тя имаше нужда от Пол, но той не успя да бъде до нея, тъй като и той има натоварен график.“

Последните дни са били много стресиращи и емоционални за певицата, но сега двамата се опитват да поправят нещата, като прекарат пълноценно време заедно, уточнява още източникът. „Сън“ твърди , че Адел дори е плакала по време на репетициите си и ги е прекъсвала многократно, за да се чува по телефона с Рич Пол.

Със сълзи на очи миналата седмица певицата уведоми феновете си за отмяната на концертите, което предизвика вълна от негативни коментари. "Опитахме се да направим абсолютно всичко възможно, но бяхме абсолютно унищожени от забавянето на доставките и Ковид", обясни тя тогава.