Американската преса написа, че съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, е родила. Причина за теази новина става информацията на анонимен източник, според който, седмица след смъртта на принц Филип, Меган е била приета по спешност в болница.

Твърде вероятно е да родила вече, казва източникът.

Меган по принцип бе планирала домашно раждане. Но дали не е взела друго решение, притисната от неясни обстоятелства, не е ясно. Засега липсва официално потвърждение на новината.

View post on Instagram
 

Междувременно двойката отбеляза втория рожден ден на сина си Арчи. С черно-бяла снимка на младежа в гръб, държащ балони. Това малко ядоса феновете, защото се надяваха на нови снимки на техния любимец.

View post on Instagram
 

Но ако трябва да бъдем честни, преди време Меган публикува доста снимки на сина им - как тича по морския бряг...

View post on Instagram
 

Бременната Меган не си губи времето. Буквално преди дни стана ясно, че съпругата на принц Хари е написала детска книжка, посветена на отношението на баща и син.

View post on Instagram
 

И докато почитателите на двойката се радват, Пиърс Морган написа в своята колонка, че книгата на Меган се появява в най-неподходящия момент. Първо, защото Маркъл не се разбира с баща си и постоянно е във война с него. И освен това интервюто, което тя и Хари дадоха за Опра е наранило още един баща - принц Чарлз.

Книжката на Меган, наречена "Пейката", ще излезе през юни.