Преслава остана без бюст, не ѝ пука

02 октомври 2020 | 08:22
42735
2
Инстаграм
2

Певицата, оглавила класациите за най-голям естествен бюст във фолк бранша, вече официално е на последно място, писа роден таблоид. Деколтето на певицата съвсем изчезна.

Преди години звездата прибегна до операция за намаляване на бюста заради гръбначни проблеми. Въпреки направените корекции обаче, тя все пак остана с достатъчно голям бюст, за да радва мъжките погледи.
 

Сега обаче, явно заради жестоките диети, деколтето на Преслава съвсем е изпосталяло, пише Paparak. Кърменето също е оказало влияние, казват запознати.
 

И въпреки че певицата не се притеснява да облича по-разгърдени тоалети, под дрехите няма много за гледане, разочаровани са представителите на силния пол.

Но пък на звездата май въобще не ѝ пука от това!

Още по темата

Коментари

2 КОЗИ РОГ
  05 октомври 2020 | 01:47 отговор
 

НАИСТИНА ЛИ МЪЖЕТЕ СА ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ?????ЖАЛКО...ПЪРВА СИГНАЛНА СИСТЕМА.....

 
 
мъм = логика
26 октомври 2020 | 14:29

Статия за жена, писана от жена, публикувана в "Woman.bg" ...... и пак мъжете са ви виновни !!!!!!

1 Гост
  04 октомври 2020 | 08:44 отговор
 

Когато нямаш други данни интелект или талант не ти остава нищо др освен да си напомпаш гърдите, устните и каквото може там да се напомпа. Защото поне за сега учените не са измислили как може да се напомпа мозък. Жена коятоме готова да си създаде здравословни проблеми за да привлече мъжкият интерес то очевидно и дори и да може няма мн за помпане в междучерепното пространство.

 
 
Александра
04 октомври 2020 | 17:00

Ти мамо гърдите но ще вземе,да хване анорексия.

Добави Коментар

Най-четени