Автор
Весела Георгиева

Преживявате любовна раздяла? Тези мантри ще ви спасят!

Есен е. Тъжно е някак. Вали, а сърцето ви е разбито... Не преживявайте тежко раздялата. Вярвайте, че ако нещо се е случило, то е трябвало да се случи. И се опитайте да извлечете най-доброто за себе си от ситуацията. Следващите няколко мантри ще ви помогнат да се справите със ситуацията.

Аз съм силна и знам, че ще се възстановя от тази раздяла. Бъдете уверени в себе си и не забравяйте, че вие сте страхотен човек, дори партньорът ви да се е опитал да ви вмени друго.



Аз гледам позитивно на живота. Не позволявайте на негативни мисли да ви завладяват. Вгледайте се в положителните неща, които денят ви носи, това ще ви помогне в процеса на възстановяване.



Отворена съм за всяка нова възможност. Раздялата не означава, че сте приключили с любовта. Важно е да се отворите за ново начало, дори първоначално то да е само в срещи и комуникация.

Преоткривам себе си всеки ден и това ме прави щастлива. Насочете енергията си навътре в себе си - опознайте се, създайте си положителни емоции чрез ново хоби, срещи, пътувания и т.н. Създавайте хубави емоции за себе си.


Оценявам специалните хора в живота си. До вас има много хора, които ви обичат и подкрепят. Вие сте заобиколени от любов и нямате нужда от партньор, за да усетите това.

Обичам себе си и се грижа за своите нужди. При раздяла е много лесно да обвиняваме себе си за случилото си. Без значение каква е ситуацията, продължете да обичате себе си и да се грижите за вашите желания и нужди.

Живея тук и сега. Много важна мантра, която ще ви напомни, че тепърва ще създавате хубави спомени, в даден момент и с нов партньор, затова не се връщайте към старите. Има толкова много неща, които ви чакат и искат да бъдат изживени точно от вас.

Ще срещна истинската любов, когато му дойде времето.
Няма срок за това, но ако нещо зависи от вас, то това е да бъдете търпеливи, да не потъвате в отчаяние, а да хванете живота си в ръце и да постигнете всичко онова, за което сте мечтали. И когато не мислите всяка минута, че не сте във връзка, любовта ще ви изненада.