Пригответе се за много танци, новата "Mamma Mia!" идва (Снимки и трейлър)

Пригответе се да пеете, да танцувате, да се смеете и да обичате отново. Десет години след като Mamma Mia! покори света и спечели над 600 милиона долара, сте поканени да посетите отново приказния гръцки остров Калокаири в чисто нов мюзикъл, вдъхновен от песните на ABBA. Към любимите актьори от първия филм, които се завръщат в продукцията, се присъединява и звездата от ""Пепеляшка и "Зад волана" Лили Джеймс.



Продуценти на "Mamma Mia! Отново заедно" са Джуди Креймър и Гари Гьоцман, които са сред създателите на първия филм.

В основните ролите се завръщат носителката на „Оскар“ Мерил Стрийп като Дона.



Действието на филма скача напред и назад във времето, за да покаже как измамните връзки от миналото се отразяват на настоящето. Лили Джеймс ще влезе в ролята на младата Дона, а като Роза и Таня ще видим Джесика Кинан Уин и Алекса Дейвис. Филмът пак няма да мине без бременност, но този път се знае кой е бащата.

В продължението на филма Шер се появява към края му, като играе ролята на бабата на Дона.

Междувременно в Лондон се проведе световната гала премиера на продължението на "Mamma Mia! Отново заедно". В изисканата обстановка на една от най-известните британски концертни зали "Хамърсмит Аполо" стотици избрани гости имаха възможност да гледат първата прожекция на дългоочаквания филм, да се срещнат с едни от най-обичаните холивудски актьори и да се потопят изцяло в атмосферата на лято, синьо небе и безкрайно гръцко море.

Любимците на публиката Надя и Иван Тишев бяха българските посланици на гала премиерата и запаметиха този невероятен филмов празник с безброй снимки и видеа. По този начин те превърнаха българската публика в част от прекрасния летен спектакъл и пренесоха тези слънчеви емоции от британския остров чак при нас.

Времетраене: 114 минути

По кината от: 20 юли

Актьори: Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Колин Фърт, Стелан Скарсгард, Джули Уолтърс, Кристин Барански, Аманда Сейфрид, Доминик Купър, Лили Джеймс, Джесика Кинан Уин, Алекса Дейвис, Джереми Ървайн, Джош Дилън, Хю Скинър, Анди Гарсия и Шер.