В следващите редове ще си припомним някои от най-забавните звездни вражди, които са доказателство, че борбата за място под прожекторите е повече от жестока.

Въпреки че много от тях са се срещали многократно по събития, те категорично твърдят, че не се познават и дори не са чували едни за други. Като че ли първо място в класацията по изричането на фразата "Коя е тази? Не я познавам" е Марая Кери. Вижте някои от най-комичните ситуации:

Барак Обама за Кендал Дженър:



Кендал и бившият президент на САЩ се срещат за първи път през 2015 г. на събитие в Белия дом. Младата дама не скри вълнението си от срещата с Барак Обама и семейството му в интернет, но не може да се каже същото и за президента. Ето какво сподели той за нея:

"Не съм сигурен коя е тя и с какво се занимава, но изглежда възпитана млада жена".

Марая Кери за Дженифър Лопес



Един от най-легендарните случаи в историята на бизнеса, доказващ, че гласовитата блондинка не признава постиженията на латино фурията Джей Ло. Когато в интервю през 2000 г. на Марая Кери бе зададен въпросът "Какво мислиш за Дженифър Лопез?", тя отговори: "Нямам представа коя е тя". И въпреки че дълго след това феновете се възмущаваха от поведението на изпълнителката, през 2016 г. тя отново заяви в телевизионно предаване, че все още не знае коя е Джей Ло.

Джъстин Бийбър за Шон Мендес



Въпреки че двамата изпълнители са родом от Канада и че в момента са добри приятели, през 2015 г. Джъстин Бийбър бе попитан в ефир какво мисли за Шон Мендес. Той отговори: "Не знам кой е той, но с интерес ще проверя".

Марая Кери за Ким Кардашиян



Преди време бившият съпруг на Марая Кери направи шокиращото разкритие, че Ким Кардашиян е причината за разтрогването на брака им. Може би именно това е причината Марая да твърди, че не знае коя е г-жа Ким Кардашиян Уест.

Марая Кери за Ариана Гранде



Миналата година, когато Марая Кери бе попитана във вечерно телевизионно шоу дали знае коя е Ариана Гранде и какво мисли за нея, Кери отговори: "Не. Честно, не знам коя е тя. Слушам повече хип-хоп, отколкото поп музика".

Джордж Буш за Джей Зи



Известно е, че Джордж Буш знае коя е Бионсе и дори й е почитател, но в скорошно интервю той заявява, че няма представа кой е Джей Зи и че той е неин съпруг.

Четете още: Какво казва профилната ни снимка за нас