Принц Хари готви брутален удар след смъртта на кралицата

24 юли 2021 | 17:32
6384
5
снимки: Getty Images
5

Една от най-горещите теми през изминалите дни несъмнено бе поредната атака, която принц Хари готви за кралското семейство.

Вече знаем, че той пише книга, в която за пореден път разказва за живота си и всички възходи и падения в него, което не е особена изненада нито за нас, нито за членовете на фамилията, нито за света като цяло. Но разбира се, принц Хари успя да пусне нова бомба или по-скоро негови приближени, замесени в процеса по издаването на книгата.

Всъщност той подписал гигантска сделка за не една, а цели четири книги. Нещо повече - Хари ръководил търг за наддаване кой да издаде книгата му, като стартовата цена била 18 млн. долара. Човекът никак не си поплюва и се е видяло, че ще изкарва луди пари от проблемите, с които се е сблъсквал през живота си. Така се стигнало да споразумението, че ще напише 4 книги. И ако това не ви стига, ще ви споделим още, че Хари възнамерява да издаде първата книга точно на платинения юбилей на кралица Елизабет, а втората...

кралица Елизабет Втора

Е, за втората се оказа, че ще почака и останалите нямало да видят бял свят преди Нейно Величество да си отиде от този свят. С две думи - Хари ще изчака баба си да се спомине, за да хвърли поредната бомба в кралското семейство. 

Третата книга ще бъде написана от любимата на принца - Меган Маркъл и ще бъде ръководство за "уелнес". За четвъртата все още не са известни детайли.

Изглежда, че принц Хари вече никак не е загрижен за мнението на роднините си във Великобритания и по-специално какво ще кажат брат му Уилям и баща му Чарлз, които категорично не подкрепят поведението му от "Мегзит" насам. 

принц Уилям, принц Хари

Четете още: Уау, колко е красива! Орлин Павлов показа порасналата си дъщеря

Още по темата

Коментари

5
  26 юли 2021 | 13:54 отговор
 

Е, всичко това означава, че Хари на 100% ще се спомине ПРЕДИ баба си.

 
4
  26 юли 2021 | 11:22 отговор
 

 
3
  24 юли 2021 | 23:52 отговор
 

Некадърен да изкара пари по почтен начин и живеещ с проста курва, която му е изпила мозъка - какво му остава на принца - глупак освен да плюе ..........

 
2
  24 юли 2021 | 21:20 отговор
 

 
1
  24 юли 2021 | 19:59 отговор
 

Какъв нещастник

 

Добави Коментар

Най-четени