Автор
Антония Михайлова

Принцеса Шарлот си има тайна кралска двойничка. Вижте я!

Почитателите на принцеса Шарлот установиха, че малката красавица си има още една двойничка освен прабаба ѝ - кралица Елизабет II, когато е била дете.

Фен акаунтът на кралското семейство в Инстаграм, @my_royal_diaries, сподели колаж, на който се вижда изумителната прилика между Шарлот и дъщерята на принцеса Маргарет (покойната сестра на кралицата) - лейди Сара Чато, от времето, когато е била на нейната възраст.

View post on Instagram
 


Като дете лейди Сара често е била обличана и фризирана подобно на Шарлот. Но двете определено споделят и поразителна прилика в чертите на лицата си.

Шарлот не за първи път е оприличавана с други кралски дами от нейната фамилия като деца.

Освен с прабаба ѝ - кралица Елизабет II, малката чаровница е сравнявана от британските таблоиди и с племенницата на Даяна - лейди Кити Спенсър.

Припомняме, че преди два дни, на 2 май, единствената дъщеря на принц Уилям и съпругата му Катрин навърши 5 години. По този повод бяха публикувани четири нови фотографии на малката кралска особа, заснети миналия месец от майка ѝ в имението Сандригам в Източна Англия.

View post on Instagram
 

Там семейството на малката принцеса помагаше за опаковането и разпределянето на колети с храна за изолирани пенсионери в региона.

View post on Instagram
 

Четете още: Меган към Хари: Не позволявай с мен да се случи това, което се случи с майка ти

*Раздаваме страхотни подаръци! Включи се в нашата игра и можеш да спечелиш мултикукър! Виж как тук:

[ИГРА] Играй и спечели с Kikkomania! Спечели една от 10 -те торбички с изненади на Kikkoman или 1 уред за бавно готвене CrockPot!
1.Сподели в коментар под поста твоите 3 причини защо предпочиташ да готвиш вкъщи
2.Ако имаш желание, харесай и сподели поста с твоите приятели
Печелившите ще изтеглим на 08.05.2020г.
Успех!
*Виж пълните условия на играта тук: https://bit.ly/3d7c8tb