Притча за истинската любов, която всяка жена заслужава

27 август 2020 | 16:14
6375
4
Снимки: Pexels
4

Казват, че любовта не пита. Затова и най-малкото съмнение, прокраднало се през съзнанието ни, дали този човек е подходящият за нас, дали това е нашата половинка, е достатъчен знак, че не е. Колебанието е разковничето, че в сърцето ни няма любов, колкото и да сме привлечени от чара на някого.

Това е притча за несигурността в любовта, за това как да разпознаем реалните от фалшивите чувства, за да направим правилния избор и да продължим напред. Поучителна история, която ще ви помогне да разгадаете истинските пориви и желания на сърцето си, когато се чувствате несигурни. На един пазар седял дервиш. Минал един богат младеж и оставил на дервиша милостиня и му казал:

– Преподобни, имам нужда от Вашата помощ. Много харесвам едно момиче. Наистина я харесвам. И сега страдам, защото не знам дали да се оженя за нея, или не.

– Не се жени! – казал мъдрецът.

– Но защо? – попитал младежът.

– Ако наистина го искаш, нямаше да искаш съвет! – отговорил дервишът.

 

Четете още: Притча: Какво наистина искат жените?

Коментари

4 Zofia Pavel
  14 октомври 2021 | 17:36 отговор
 

ЧУДО: Казвам се Зофия Павел, искам да благодаря на д -р Огунделе за добрата работа, която ми направи, той върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите сили, този човек е много мощен, ако имате нужда от някаква помощ, за да получите ако вашият изгубен любовник се върне или разрешите семейни и житейски проблеми, съветвам ви да се свържете с д -р Огунделе в WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Д -р Огундел е истински и честен.

 
3 Dion Dublin
  01 септември 2021 | 22:07 отговор
 

Здравейте на всички, казвам се Дион Дъблин, от Финландия. Искам да споделя свидетелството си тук, за да разбера на всички как съм върнал жена си с помощта на д -р Огундел, заклинател на заклинания. Съпругата ми ме напусна повече от 6 години, търсих помощ навсякъде, но никой не можеше да ми помогне. Миналата седмица открих хора, които говорят за д -р Огунделе в различни форуми и как той им помага и при проблемите им, веднага се свързах с д -р Огунделе и той отговори и започна работата си след 24 часа, жена ми, която напусна преди 6 години, ми се обади и се върна обратно у дома, това не са само истории, това е моят истински житейски опит, този човек е много мощен, свържете се с него за всякакъв вид помощ и ви уверявам, че ще ви помогнем на 100%. Свържете се с него на WhatsApp и Viber: +27638836445.

 
2 Erica Henley
  10 август 2021 | 20:57 отговор
 

Казвам се Ерика Хенли, искам да разкажа на всички тук как д -р Огундел върна съпруга ми с неговите сили след нашите 9 години развод, д -р Огунделе върна съпруга ми след 24 часа, този човек е истински и могъщ. Свържете се с него за всякакъв вид помощ на неговия WhatsAp или Viber: +27638836445 ... Търсих помощ навсякъде, но никой не можеше да ми помогне, когато имах предвид този човек, след 24 часа щастието и спокойствието ми бяха възстановени. Магиите му са безобидни и много активни, никога не съм виждал добър човек като д -р Огунделе.

 
1 Jimi Frost
  25 юни 2021 | 04:10 отговор
 

Казвам се Джими Фрост: Върнах бившия си в рамките на 24 часа. Прочетох няколко добри свидетелства за д-р Сака, преди да му се обадя, но не знаех, че всички тези истории са верни, докато не си върнах съпругата. След като си върнах съпругата, с помощта на д-р Сака научих разумно да споделя свидетелството си с всички на този уебсайт, че д-р Сака е истински и мощен заклинател, който възстановява всяка развалена връзка или брак с любовни заклинания за 24 часа. Чувствайте се свободни да се свържете с Dr.Saka на WhatsApp или Viber: +27634201775.

 

Добави Коментар

Най-четени