Приянка Чопра била отхвърлена от Боливуд, защото не е достатъчно красива

Приянка Чопра е сред най-екзотичните красавици в Холивуд и може би част от успеха ѝ се крие в необичайната ѝ хубост. С шоколадовата си кожа, дълбоките кафяви очи, дебелите ѝ и прекрасно оформени вежди и изкусителните си пухкави устни, тя превзе света на киното. И макар да не попада в критериите за красота, приети в Холивуд, Приянка се вписа чудесно в него и заради неописуемото си обаяние. Някои дами просто имат пленително излъчване, което не може да бъде описано с думи и тя определено го притежава. Но самата актриса признава, че пътят ѝ към върха съвсем не е бил лесен и е срещнала не едно или две препятсвия по него.

Чопра споделя, че някога е направила опит да пробие в Боливуд, но е имала нещастието да срещне режисьор, който да я огорчи. Той я определил като недостатъчно красива за филмите в легендарната кинодиндустрия. Нещо повече - посъветвал я е да се обърне към пластичен хирурс, ако иска кариерата ѝ да потръгне. А за какво по-точно е пожелал Приянка да легне под ножа? Може би не е трудно да се досетите - за да уголеми бюста си. Това се е случило през 2000 г., малко след като бъдещата звездна актриса е спечелила титлата "Мис свят".

Приянка не крие, че предложението да си сложи силикон я е шокирало и дълго време се е питала дали този режисьор е бил прав в оценката си за нея. И дали наистина, ако иска успешна кариера, трябва да си направи перфектните гърди. И все пак е решила да продължи напред без намесата на пластична хирургия. А ето я днес - успешна и сияеща от щастие!

Четете още: Гола, розова и млада: Фолкпевицата Мария побърка феновете си с горещ кадър от дома си