Началото на връзката може би не е най-подходящото време да гледаме с критично око на половинката си, но понякога пред нас се разкриват факти, които би трябвало да ни подскажат, че нещо не е наред. И ако човекът до вас може да има токсично въздействие е добре да го знаете отрано. Ето какви са признаците, че си имате работа с такъв тип:

1.Ако критикува бившата си постоянно

Естествено, че предната му връзка не е приключила по негова вина. Даже се чуди как може да е имал отношения с онази „лудата“ и я определя с какви ли не епитети. Това не е добър знак, този човек не е склонен да се вгледа в себе си и да потърси вината си. Вие ще носите вина за всичко.

2.Винаги има лош късмет

Все на него не му върви и никога не попада на свястно момиче. Дали? Или просто той прави едни и същи грешки и е невероятен егоист? Времето ще покаже, но този човек се чувства прекрасно в ролята на жертва.

3.Ако не задава никакви въпроси

Вие сте в началото на връзката си и нямате търпение да научите нещо повече за него? Въпросите сякаш се изливат от вас, само че той не ви пита нищо. Все едно, че не го интересува. Ами, това е, защото наистина не му пука, той е център на света, не вие.



4.Уважава тези над него и мачка тези под него

Не ви трябва човек с подобно отношение към света. Той ще ви изостави в момента, в който няма нужда от вас.

5.Ако не ви гледа в очите

Това е човек, който няма смелост да взима решения и който вероятно не е искрен с вас. За какво ви е?

6.Мнението му се сменя със скоростта на светлината

Честито! Нямате никаква сигурност с него и можете да попаднете в списъка с бившите по всяко време без ясна причина. Много е вероятно дори и да не разберете кога и как се е случило.



7.Той е мързелив и не вижда нищо смущаващо в насилието

Човекът, който няма стимул да се развива и освен това е склонен към насилие, може да бъде забелязан много бързо. Стига да приемате знаците в поведението му и да не се самозаблуждавате. Ако не искате да завършите с мъж, който няма потенциала да се грижи за вас и да ви обсипва с любов, а не с обвинения, бягайте надалеч.

8.Не приема отказ

Той не може да повярва, че предпочитате тази вечер да си починете вкъщи пред това да излезете с него и настоява, докато не се пречупите? Това не е никак добре. Трябва да знаете, че мъжете, които не приемат отказ са много несигурни.

9.Ако се държи грубо

Няма нищо по-отблъскващо от мъж, който не умее да нацелва правилните думи и постоянно обижда другите.

Четете още: 8 истории за аналния секс