Автор
Woman.bg

Първата дама на Бразилия: Красива, млада и мразена

Главно действащо лице в днешния ни материал е една изящна дама от Бразилия.

Нейното име е Марсела Темер и до преди близо месец тя бе първа дама на южноамериканската държава. Към днешна дата с тази титла е удостоена съпругата на новия държавен глава, но въпреки това Марсела продължава да е все така коментирана от медиите в родината си, а също и от своите сънародници.

Тя е на 35 години, родена е на 16 май 1983 в градчето Паулиния в Югоизточна Бразилия.

След като завършва средното си образование работи като рецепционистка във вестникарско издателство. През 2002 година става "Мис Паулиния", а след това и "Мис Сао Паоло".

През същата година се запознава с 43 години по-възрастния от нея Мишел Темер, който към онзи момент вече е част от политическия елит. Мнозина не вярват, но Марсела споделя, че Мишел е първото ѝ гадже.

Въпреки разликата във възрастта двамата минават под венчилото по-малко от една година след първата си среща. Като няма как да не подчертаем, че Марсела е по-малка от три от четирите деца, които Мишел има от предишни връзки.

Навярно окуражена от новия си съпруг Марсела се отказва от кариерата на модел, която развива преди да се омъжи, и записва висше образование. Завършва право, но не работи като юрист, защото не взима изпита си за правоспособност, тъй като се ражда детето им с Мишел – момченце, кръстено на баща си.

View post on Instagram
 

Марсела рядко се споменава с добро от страна на сънародниците си и истината е, че въпреки красотата и миловидното си излъчване, тя не е обект на симпатии, а напротив.

Дори няма да е пресилено да се заяви, че Марсела е най-мразената първа дама в историята на Бразилия.

Общата неприязън към 35-годишната дама се дължи най-вече на любовта ѝ към лъскавия лайфстайл. Тя и съпругът ѝ демонстрират охолен начин на живот на фона на невижданата икономическа криза, обхванала родината ѝ, което ѝ навлича критика от страна на бразилски и международни медии. Не стига това, ами тя пилее държавни пари за лични цели, твърдят сънародниците ѝ, убедени, че тоалетите, чантите, бижутата и екскурзиите, с които се задоволяват прищявките на Марсела, идват от техните данъци.

Фактът, че Марсела тропва с крак и отсича, че няма да се пренесе в специална държавна резиденция, както повелява традицията, след като мъжът ѝ става вицепрезидент, докато тя не бъде ремонтираната по неин вкус за няколко милиона, спомага омразата към нея да нарасне още по-стремглаво.

Но това явно не обезпокоява русокосата красавица, защото в продължение на година тя живее в личното жилище на Мишел, а той в резиденцията, пътувайки си през уикендите, за да вижда съпругата си и сина си. И така, докато резиденцията не е обзаведена по вкуса ѝ.

Благотворителната дейност, на която се е посветила младата дама, не успява да промени общественото мнение за нея. Има лъч светлина в тунела, след като се разбира, че Марсела скача в езеро, застрашавайки собствения си живот, за да спаси давещо се куче.

Домашният любимец е спасен и за един кратък период от време Марсела не е най-мразеният човек в Бразилия, но настроенията рязко се променят, след като се появяват поредните разкрития за широките пръсти на хубавицата и размаха, с който тя харчи на фона на рецесията в държавата и фалита на множество предприятия.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Според по-голяма част от обществото Марсела е с вече бившия президент Мишел Темер не по любов, а само заради лична изгода. Дали това е така, или не, няма как да знаем, но е факт, че красивата блондинка живее добре благодарение на съпруга си, който пък е обвинен в корупция и пране на прани, докато все още е на поста.

View post on Instagram
 
View post on Instagram