Първата Коледа без Елизабет II: Ще направят ли изненадващо завръщане Меган и Хари?

16 ноември 2022 | 05:35
7248
1
снимки: Getty Images
1

Предстои първата Коледа без кралица Елизабет Втора. Не е тайна, че този празник бе един от любимите на Нейно Величество и тя винаги го честваше с тържество, на което канеше останалите членове от фамилията. Припомняме ви, че преди точно 5 години Меган за пръв път беше поканена от кралицата точно на Коледа и тогава Хари я представи официално на кралското семейство. 

принц хари, меган маркъл

Тази година ще е първата след смъртта на Нейно Величество и се появиха предположения, че Меган и Хари, които се обърнаха срещу фамилията преди време, този път ще направят жест към крал Чарлз Трети и ще го посетят в Бъкингамския дворец на празника. Изглежда обаче, че това няма да се случи, въпреки че херцозите на Съсекс имат покана. Известно е, че въпреки нападките, Меган и Хари останаха обичани членове на фамилията от краля. Не е тайна и че той бе човекът, който им подаде ръка, най-вече финансово, когато решиха да напуснат Великобритания и да заживеят независими в САЩ.

принц чарлз, кейт мидълтън, меган маркъл, принц хари, принц уилям

Последният път, в който кралските аутсайдери посрещнаха Коледа във Великобритания бе през 2018 г., малко преди да обявят, че се оттеглят като работещи членове на фамилията. 

Четете още: Няма да повярвате: Хари и Меган продават куверти за вечеря и снимка с тях


Още по темата

Коментари

1 първа коледа без лижабет
  16 ноември 2022 | 05:55 отговор
 

Христина кирилова ще пуска на задна прашка без пари на площад 9 септември пред мавзолея!

 

Добави Коментар

Най-четени