Фенове вбесиха певицата Райна с неудобни въпроси в профила ѝ във Фейсбук. Почитателите ѝ искат да разберат дали македонското пиле ще става майка скоро. Повод за нахлуването в личното пространство на певицата станаха снимки, които тя публикува в социалната мрежа. Кадрите са от ваканцията на Райна на Малдивите.


На един от фотосите попфолк певицата е застанала така, че вятърът е успял да издуе роклята ѝ на места. Почитателите ѝ предположиха, че македонката е бременна. „Не съм бременна и никога не съм била, нито е в плановете ми, засега! Край вече с хипотезите!“, отговори на въпросите Райна.

Този отговор отприщи вълна от коментари:
„Ми кога ще си имаш бебче на 50 или не обичаш и искаш детенце. Не е моя работа, просто питам“, „Време ти е скъпа!“, „Дано да станеш майка, някой ден“, „Всеки е свободен сам да взема решения за живота си! Много хора си завират носа, където не им е мястото.“


„Искам и ти да заприличаш на Майкъл Джексън в близките месеци. Иначе не те признавам за истинска чалга певачица“, „Никой не ви е питал за мнения, че да си го давате. Не сте нищо повече от другите, че да се бъркате където не ви е работа. Злобните коментиращи първо се погледнете в огледалотo“, коментират феновете на Райна.