Ел Макферсън (позната още като Тялото) е един от емблематичните модели на 90-те години. Като такъв тя е запазила статута си на важна клечка в модния бизнес, който и до днес ѝ отваря множество вратички за развиване и подпомагане на индустрията.

Не знаем дали следите събитията около Макферсън, но и до днес тя успешно оглавява собствен бизнес, включващ марка за бельо и продукти за тяло. Участвала е и като жури в телевизионен конкурс за топ модели във Великобритания.

Ел в разцвета на кариерата си

Всичко това ѝ осигурява възможността да си накупи няколко жилища по света, в които да отглежда децата си.

Едно от тях се намира в живописната английска провинция Котсуолдс и представлява разкошно имение на брега на езеро.

Високите прозорци разкриват прекрасна гледка към спокойно езеро, а светлината облива всяка една стая – от дневната до спалнята и банята.

Обзавеждането е изключително интересно, наситено с усещане за еклектика и много топлина. Отделни части от дома напомнят селски стил. Масивни каменни стени, много дървен материал, килими от овча кожа, плетени панери.

Макферсън е заложила на дървена ламперия, върху която се открояват модерни фотографии. Ратанови мебели, камина и кожени килими придават уют.

Цветовата гама в жилището е подчинена на земните нюанси – от бежово до кафяво, съчетани с лазурно синьо. Тази палитра ни пренася бързо от екстериора към интериора, които са като едно хармонично цяло.