Ребъл Уилсън: Открих, че съм сирена и как да ценя себе си

15 септември 2021 | 13:48
1895
1
Getty Images/ Instagram
1

Ребъл Уилсън навърши 41 през март, но изчака чак до септември, за да отпразнува празника си. При това по доста подобаващ начин, като заведе свои приятелки на остров. Сред поканените бяха колежките на Ребъл Анна Кендрик и Британи Сноу.

На последния ден от дългото празненство момичетата се насладиха на русалско парти, което вдъхнови рожедничката за любопитно откровение.

“Чувствам, че докато навърших 40 имах множество бури в живота си (малария, бях отвлечена, бях тормозена, имах проблеми с фертилността, храних се емоционално, преборих се със срама си, нямах никакви пари), въпреки това успявах да се чувствам добре и да открия своята вътрешна “сирена”. Бих искала да окуража всички вас да търсите своята вътрешна “сирена”. Тук не става въпрос затова да изглеждате по определен начин или да носите определен размер, говорим затова да оцените своята уникална красота, да се обичате, да откриете своята цел и да се чувствате максимално себе си!” - написа Ребъл.


Актрисата допълни, че смята да си вземе кратка почивка от социалните медии, за да се съсредоточи върху филма, чиито сценарии вече е написала. Очаква се лентата да започне да се снима през идната година.

 


Наскоро Уилсън призна още, че част от решението ѝ да реши да живее по-здравословно и да свали килограми, е било желанието ѝ да има свои деца. “Всъщност ми стана малко обидно, защото въпреки че бях по-голяма, смятах че съм доста здрава. Оказа се обаче, че ако сваля излишното тегло, ще имам по-добър шанс да замразя свои яйцеклетки” - разкри тя в студиото на Good Morning America.

Още по темата

Коментари

1 Ужас!
  15 септември 2021 | 21:18 отговор
 

Ква по-точно "сирена" си ти, ма, кюфте жалко??..... от месокомбинат, свинекомплекс, или обикновено говедо??

 

Добави Коментар

Най-четени